Analize și opinii

Iulian Capsali: „Ce a deranjat tefeliști politici a fost faptul că se făcea bășcălie de toată pandemia și măsurile imbecile aferente”

M-am uitat pe YouTube, grație prietenei Ildiko, la emisiunea de Revelion a TVR, care a stârnit atâta scandal din partea stângii radical-globaliste de la guvernare (USR+), PNL și a trimisei lui Johannis în CNA.
Din două ore de program, am văzut cam 20 min. M-am uitat fix 3 min. de Revelion la alte televiziuni, unde era totul de un grotesc fără margini.
Vacanța Mare a fost în tonul ei binecunoscut, de umor grosier. Care e diferența între ce au făcut aici și ce făceau înainte la alte posturi TV? Niciuna!
Ce a deranjat tefeliști politici a fost faptul că se făcea bășcălie de toată “pandemia” și măsurile imbecile aferente. Păi asta fac românii de când se știu, bășcălie de situații grave, iar cine a trăit sub comunism știe ce spun. Au fost măsuri care au călcat în picioare drepturi și libertăți constituționale, au murit oameni din cauză că nu au fost tratați de bolile cronice sau accidente, asimptomaticii au fost băgați cu forța în spitalele goale, nosocomialele au ucis pacienți iar alții, cum e Bogdan Stanoevici, stau în comă de săptămâni de zile.
Au primit bani publici niște “negaționiști” ca Bittman și Mugur Mihăescu? Bă, nu vă e rușine? Toate curelele de transmisie ale Big Pharma/OMS în presa mituită de guvern au primit peste 50 de milioane de euro DIN BANI PUBLICI, și pe voi vă enervează că de Revelion nu s-a continuat “Cântarea Pandemiei”, cea mai infectă manipulare de la “Revoluție” și Mineriade până azi (excluzând, evident, perioada comunistă)?
Am văzut integral momentul umoristic despre Johannis și a fost mortal, l-au conturat perfect pe retard.
În rest, muriți de oftică, primadone globaliste care nenorociți viața oamenilor pentru o falsă pandemie!
E limpede că vreți să preluați forțat conducerea TVR, unde unul ca Ionuț Cristache mai face emisiuni care vă calcă pe bătături.
Apropos, a apărut cu traducere românească filmul documentar în care experți francezi de prim rang explică de ce au murit oameni în spitale în urma tratamentelor greșite impuse de OMS. Adică ceea ce “conspiraționiști” în rândul cărora mă aflu au spus încă din martie, anul trecut.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asta-i valoarea analfabetistului functional,cu studii multe si “marunte”insa cu caracter mediocru si infect.Sa conduca o masina,mai merge,dar o familie?in nici un caz o tara cu preocuparile acestea-S-au gasit de cine sa se ia …de Garcea…..asta-i nivelul.