Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „În politică a ajuns acum o gloată de descreierați tineri, pentru care cetățeanul nu mai înseamnă nimic”

Cu nebunii ăștia ne așteaptă vremuri grele! În politică a ajuns acum o gloată de descreierați tineri, pentru care cetățeanul nu mai înseamnă nimic, drepturile și libertățile constituționale valorează fix nimic.

Noi suntem doar niște sclavi pe ”plantațiile” pe care le-au păstorit, de la corporații la firme de apartament, cu vastă experiență în evaziune fiscală, și care fac politică precum își conduceau afacerile: adică prost!

Niște ratați frustrați, care-și compensează frustrările umilindu-i pe cei de a căror soartă răspund, acum, ca responsabili de administrarea statului român. Fascismul social a dat buzna peste noi, și nu ne dăm seama ce urmează pentru noi toți, votanți sau ai ”dreptei”, o etichetă peste un mare nimic.

Pentru că ”dreapta” românească nu are legătură cu nimic din ceea ce înseamnă dreapta în Europa. Asta e marea problemă a politicii românești, cu grave consecințe economice și sociale. Așa a ajuns o națiune de frustrați să fie condusă de niște frustrați, gata de orice pentru a-și dovedi că există și au ”valoare”. Nu au. Sunt doar niște instrumente în mâna unora, unși cu toate alifiile, și atât!

Autor: Constantin Gheorghe