Analize și opinii

Dan Diaconu: „Vă trebuie, mai mult ca oricând, autonomie: o cât mai mare autonomie.”

Klaus Schwab(nu știu cum se face, dar toți imbecilii au prenumele Klaus) a decretat că anul 2021 este anul zero al Marelui Reset. Asta înseamnă că, nici mai mult nici mai puțin, începând cu acest an „ăl’ cu coarne” ne va lua, pe față, în primire.
Oficial Marele Reset se referă la instaurarea dictaturii verzi peste tot pe planetă. De aceea Europa și-a distrus întreaga industrie auto. Iar „treaba începută” va continua fără milă. Câte ceva din ceea ce urmează ați văzut, însă, pusă în aplicare, trebușoara va arăta excesiv de urât. Să vă explic.
La scumpirea combustibililor fosili vă așteptați deja. Ați fost dresați să vă simțiți vinovați că folosiți benzină sau motorină. V-au băgat în cap că, încălzindu-vă cu lemne sau cu gaz, faceți rău bietei planete. De-aceea absolut toate taxele pentru combustibilii pe care-i utilizați vor crește. Nu vă uitați cu speranță la energia electrică! Și acolo va fi jihad întrucât cantitatea de „componentă verde” va crește teribil, cu consecințele pe care le-ați încercat deja. Dacă vă gândiți că luându-vă un automobil electric veți scuti bani, vă înșelați. Dincolo de pierderea de autonomie – făcută programatic – veți avea și costuri exagerate întrucât va trebui să luați în considerare și schimbarea bateriilor, operațiune extrem de costisitoare.
Se va pune o taxă aspră pe metrul pătrat excedentar. Ce e asta? O altă modalitate de a vă mulge. Deja niște „experții lu’ Pește” au stabilit că spațiul necesar și suficient pentru locuința unui om este de … 3 mp dormitor cu 1mp spații utilitare!!! Cu alte cuvinte, o familie de trei membri ar trebui să se simtă în largul său în 9 mp și alți 3 mp pentru baie, bucătărie s.a.m.d. Credeți că întâmplător s-a făcut o obsesie din difuzarea „documentarelor” în care diverși dubioși se simt în largul lor în așa-numitele „tiny houses”, structuri de câțiva metri pătrați făcute pe suprafața unei rulote?
Probabil vă întrebați de ce se întâmplă toate acestea? Motivul oficial este „încălzirea planetei”. Degeaba există înregistrările istorice ale unor vremuri similare. Pe pământul acesta s-au văzut multe, atât glaciațiuni cât și încălziri, secete etc. Clima este ciclică. Aiurea! Realitatea e ignorată prin fabricarea unor „dovezi” dubioase. Tot felul de așa-ziși oameni de știință ne amenință cu apocalipse climatice scoțând tot felul de aberații de genul:
– e cea mai ridicată temperatură din ultimii x mii de ani(verificați-o p-asta!)
– la creșterea cu încă 1,2,3.. x grade urmează să ne prăjim pe suprafața Pământului(profeție neîndeplinită de mai multe ori în deceniile care au trecut);
– în următorii X ani vom cunoaște fenomene extreme generate de încălzire(de asemenea profeție falsă întrucât fenomenele cu care ne confruntăm au mai fost văzute);
– multe, multe alte aberații care țin, de cele mai multe ori, de imaginația bolnavă a așa-zișilor cercetători.
Probabil îmi veți cere probe. Să vă spun câteva. Mai țineți minte tsunami-ul din Japonia din 2011? Multe s-au spus despre el. Inclusiv că e o consecință a schimbării climatice ceea ce, în mod evident, e o aberație întrucât a fost generat de un cutremur. Poate vă amintiți acele localități efectiv șterse de pe suprafața pământului.
Japonezii au prostul obicei de a-și săpa memoriile în stâncă. De-a lungul Japoniei există așa-numitele „pietre tsunami”, cuprinzând amintiri și sfaturi legate de aceste fenomene neiertătoare. Cu ocazia acelui mega-tsunami, la o altitudine de câțiva metri sub un sătuc micuț, de doar 11 case, s-a găsit o piatră-tsunami – despre care se crede că are o vechime de cel puți o mie de ani cu următorul sfat: „nu construiți case mai jos de acest punct”. Să vă mai spun că micuțul sat a scăpat de valul ucigaș, în timp ce tot ceea ce-a fost sub acel punct a fost făcut una cu pământul?
Să vă dau totuși un exemplu din domeniul climatic. Poate mai țineți minte seceta din 2018. Cu toate că n-ați simțit-o – și asta pentru că România, în conformitate cu toate proiecțiile, scapă de fenomenele extreme de acest tip – în 2018 chiar a fost o secetă gravă în Europa. Desigur, s-a spus că e jale, că așa ceva nu s-a mai înregistrat de milioane de ani și alte asemenea bazaconii. Doar că, în Cehia, scăderea nivelului fluviului Elba, a scos la iveală așa-numitele pietre ale foamei. E vorba de o inscripție săpată în piatra albiei fluviului și în care se spune că: „Dacă mă vezi, să plângi!”. Cu siguranță inscripția nu fusese scrisă acum milioarde(sic!) de ani.
Peste tot, dacă ne concentrăm, vom vedea elemente similare: fenomenele pe care propaganda le amplifică există de când lumea. Însă ideologia progresistă o ține langa: „încălzire globală și punct”! Care-i totuși șmecheria? E cât se poate de limpede că nu poate fi vorba decât de o scamatorie, altfel n-ar fi fost pusă în scenă cu atâta abnegație!
Dacă, spre exemplu, ați cunoaște că există o mafie a încălzirii globale probabil că altfel ați privi lucrurile. În spatele ONG-urilor, comitetelor de acțiune, congreselor, adunărilor și a tuturor inițiativelor climatice se află o mână de oameni. De fiecare dată aceeași mână de indivizi. Unii vor privatizări masive(precum cea a apei), desigur, pentru o mai bună „gestionare” a resurselor. Alții vor introducerea la scară a tehnologiilor pe care le controlează. Fiecare cu propunerea sa. În spatele tuturor stă mâna lungă a bancherilor internaționali – în fapt un cartel mafiot în toată regula – care urmează să finanțeze „schimbarea”. Vă întrebați probabil care-i graba? E simplă „provocarea”: dacă ciclul solar actual se apropie de sfârșit(așa cum dă semne), întreg jocul pică. Cine naiba mai ascultă aberațiile lor dacă dă iar frigul peste noi?
Ca să înțelegeți cât de departe se merge cu aberațiile, apare din nou în prim-plan „binefăcătorul” Bill Gates. După ce și-a îngroșat buzunarul cu vaccinurile, pune un nou plan în aplicare: răspândirea în straturile superioare ale atmosferei a unor particule reflectorizante care ar avea capacitatea de scădere a temperaturii ca urmare a devierii razelor solare. Este, în mod cât se poate de limpede, un experiment hazardat. Culmea e că s-a oferit și o primă țară care să fie cobai: Suedia. Acum, oricum ați da-o, nu puteți spune că Suedia e victimă a încălzirii globale. Aiurea! Așa cum Putin se bucură deoarece încălzirea i-a eliberat imense suprafețe agricole, la fel și suedezii n-au de ce să se plângă de încălzire. În țara aia în care atmosfera nu te împinge decât către sinucidere, orice „gram de căldură” e o binefacere. E evident că avem de-a face cu o prostie. Dar ce mai e prostie acum, când orice aberație devine „știință”?
Chestiunea care se pune la cale e una extrem de dubioasă. Practic, după ce resetul va fi făcut, aceiași șmecheri nu vor avea decât a face „artificii” de stopare a încălzirii globale. Care artificii vor funcționa în măsura în care se va înregistra o diminuare a activității solare. Sper că nu-mi veți aduce ca și contraargument zicerea unor medii așa-zis științifice cum că avem cea mai redusă activitate solară! Nu de alta, dar toate furtunile electromagnetice care lovesc pământul spun cu totul altceva, astfel încât vă rog să dați dovadă de mai multă inteligență! Și nici argumente așa-zis științifice nu voi accepta în condițiile în care orice cercetător care „calcă strâmb” este, pe loc, mazilit!
Priviți ceea ce ni se întâmplă cu detașarea omului isteț și căutați ca, pe baza informațiilor pe care le aveți, să vă faceți planurile pentru „lumea care vine”. Vă trebuie, mai mult ca oricând, autonomie: o cât mai mare autonomie. Băgați bine la cap asta!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • N-are nici o importanta pt papusarii Ocultei Mondiale ca, datorita scaderii intensitatii radiatiei solare, trendul pe care-l va urma clima este de racire continua. Ei o tin una si buna cu inclazirea  lor globala si oricine  trebuie sa sustina acest lucru,  caci altfel e de rau!  Eu cred ca toti acesti papusari mondiali sunt fani pe viata ai celebrei schite a lui Caragiale, “Caldura mare”!