Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Vă avertizez că…”

Două subiecte voi vrea să abordez:
(i) infectările fake ale lui bilgheiț și Jens Stoltenberg (șeful NATO), care pregătesc lumea de valul 7 al plandemiei, care va năvăli imediat după ce se va fi instalat redundanța propagandei de război și tocirea fricii de ruși;
(ii) viitorul tratat al OMS, care va prelua de la statele naționale politica de sănătate publică și drepturile și libertățile cetățenești ori de câte ori tehno/birocrații plătiți ai industriei farma & IT vor inventa vreo criză, pandemie sau urgență ori vreun război, după principiul totalitar chinez „one health” (o singură sănătate); un asemenea tratat, care ar putea fi parafat în perioada 22-28 mai, la Geneva (unde se reunesc reprezentanții anonimi ai unui număr de 194 de state membre ONU) sau în data de 1 august, când este programată reuniunea „experților” în sănătate publică, de „talia” lui Tedros (politician corupt din Etiopia) și bilgheiț (IT-ist fără facultate, deci fără un minim de studii medicale sau măcar universitare).
Vă avertizez că, în baza unui astfel de tratat, constituțiile naționale și, practic, sistemul democratic de alegeri, check&balance și de responsabilitatea a politicienilor pentru politicile publice (accountability), vor fi dispărut, iar conducerea lumii, la nivel colectiv sau individual, va fi preluată, posibile pentru totdeauna, de minuni ale științei și eticii umaniste, ca Tedros, bilgheiț, von der Leyen, Macron, Putin & stuff. Asta pentru că orice criză, orice stare de excepționalism economic și juridic, orice război, are azi tendința și prostul obicei de a se permanentiza.
Dacă acceptați asta, dacă ignorați asta, dacă tăceți, toți vom fi făcuți să îl iubiți pe Big Brother și să credeți, cu toată ființa voastră, că libertatea e sclavie, ignoranța e putere, iar războiul este pace.
Pax vobiscum.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cred ca UE se indreapta catre federalizare in adevaratul inteles al conceptului…ceea ce nu ar fi rau, mai ales pentru noi. Va impiedica, astfel, furtul cu toate manile ale politicienilor nostri vesnic flamanzi.