Analize și opinii

E cea mai mare manipulare planetară

Figura asta de actor de tristă comedie, putred de bogat, cu o avere de peste 800 mil. USD, din salariul de actor, propulsat președinte de al doilea oligarh al Ucrainei, se lasă instrumentat pentru a-și arunca țara și economia lumii în haos. Și o masă ineptă plonjează în a-i ridica osanale.
E cea mai mare manipulare planetară. Țări întregi își susțin suicidul economic, chipurile, pentru o cauză dreaptă. Iar cauza dreaptă pe care acest criminal al propriului popor o slujește este cea pentru care a fost educat: Young Global Leaders, anticamera World Economics Forum. New World Order.
Păcat de poporul ucrainean. Dacă ar conștientiza ce i se întâmplă, bestia ar trebui protejată prin Guantanamo. Este inimaginabil câtă manipulare poate înghiți populația planetei. Semn al unei decadențe morale și intelectuale istorice.

Autor: David Angelo

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Corect! Trebuia sa se predea de la inceput. Sa fi disparut Ucraina, asa cum a spus si Putin. Mare greseala ca isi apara tara… Da, lumea evolueaza, polii de putere se schimba permanent, nimic nu e vesnic. Daca nu intelegem asta, atunci vor exista mereu razboaie. Asta trebuie sa invatam din ceea ce se intampla acum.

  • Razboiul din Ucraina este, de fapt, razboiul SUA contra Rusiei pe teritoriul Ucrainei si SUA se va lupta cu Rusia pana la ultimul ucrainean si ultimul idiot care se implica, in mod direct, in acest razboi.
    Trimiterea de arme, munitie si tehnica militara avansata in Ucraina, va duce la si mai multe distrugeri si mai multi morti.
    Deci, cresterea de preturi, chiar si cu 1000%, pericolul de foamete, etc. sunt generate de SUA+NATO(tot SUA) prin sanctiunile impuse Rusiei, sanctiuni preluate si aplicate si de slugile din Europa si din alte parti, prin trimiterea de bani, arme, munitie si tehnica militara, prin propaganda rusofoba si prin lipsirea de drepturi si libertati fundamentale, inclusiv prin incalcarea dreptului la proprietate a civililor de etnie rusa.
    Totul se poate rezolva rapid:
    -ridicarea tuturor sanctiunilor impotriva Rusiei si a cetatenilor ei(sanctiunile fac mai mult rau decat bine, atat Ucrainei cat si europenilor).
    – stoparea finantarii si inarmarii Ucrainei.
    Toate astea cu conditia unui armistitiu pentru 30 de zile, in care se vor incepe si duce negocieri de pace care sa includa recunoasterea celor doua republici din Donbass si a Crimeei ca facand parte din Federatia rusa iar, SUA si ceillalti idioti, sa retraga acuzatiile de genocid si sa ceara scuze Rusiei si lui Putin…
    Oricum, genocid mai mare decat cel comis de SUA in Ultimii 77 de ani, e doar cel comis de Germania nazista.

    Ganditi-va ca razboiul din Irak a izbucnit dintr-o minciuna, spusa de
    SUA, pentru ca SUA voia petrolul din Kuweit…

    Fața Americii pe care nu
    doresc să o recunoască.

    În emisiunea 60 minutes:

    Reportera:

    – Am auzit că 500.000 de copii au murit în Irak, un număr
    uriaș, mai mulți decât cei care au murit la Hiroshima (din nou din cauza dumneavoastră!)…(adică a SUA)

    Este un preț care merită plătit?

    Madeleine Albright:

    – Cred că a fost o alegere foarte dificilă, dar cred că a meritat.

    Madeleine Albright, Secretar de Stat al SUA la acea vreme, 12 mai 1996

    Video:
    500 000 de copii ucisi de SUA+NATO(tot SUA) in Irak

    https://www.youtube.com/watch?v=FbIX1CP9qr4