Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Un mare număr de doctori și asistenți medicali din Germania au formulat o acțiune în instanță pentru anularea autorizației vaccinurilor experimentale anti-covid”

Un mare număr de doctori, asistenți medicali și infirmieri din Germania au formulat, prin intermediului avocatei Renate Holzeisen, o acțiune în anularea autorizației provizorii de punere pe piață a vaccinurilor experimentale anti-covid bazate pe ingineria genetică, autorizație emisă de birocrația europeană.
Cazul este acum în fața instanțelor Uniunii, având numarul T – 96/21 și Comisia Europeană în postura de pârât.
Fiind vorba de o autorizație care are efect automat în toate statele membre ale Uniunii Europene, speța are importanță pentru toți cetățenii UE, motiv pentru care orice astfel de cetățean are dreptul de a interveni în proces. O eventuală hotărâre de anulare a autorizaței va avea, de asemenea, efecte pe tot teritoriul UE.
De aceea, autoarea acțiunii, avocata Holzeisen, a pus-o la dispoziția publicului. Este în limba germană, dar poate fi tradusă relativ ușor cu google translate.
Suplimentar, precizez că procedura în fața Tribunalului de primă instanță sau a Curții permite o suspendare a efectelor actului atacat.
În fine, reamintesc că între CE și Parlament, pe de o parte, și producătorii de vaccin, pe de altă parte, există mari dispute în legătură cu datele și informațiile însoțitoare ale vaccinului, cu capacitățile de producție și stocare, cu procedurile de farmaco-vigilență și, mai ales, cu suspiciunile de favorizare a unora dintre statele membre în dauna altora sau a Marii Britanii în dauna UE. De aceea, o înghețare provizorie a autorizației NU este doar o posibilitate teoretică.
Această acțiune este una dintre cele mai importante din acest an și poate chiar din ultima decadă. Acțiunea face parte din seria de acțiuni pe care presa eretică a denumit-o procesul Nürnberg II (iar presa mainstream a ignorat-o voluntar și propagandistic).
Acțiunea (va) pune în discuție raționalitatea jocului de-a Dumnezeu practicat de geneticieni și Big Pharma, acuratețea științifică a autorizației provizorii și a testelor prealabile, corupția birocrației revolving door a UE, egalitatea de șanse, libertatea de conștiință și de credință, libertatea omului de a dispune de sine, principiul non-discriminării și democrația, în general.
De aceea, vom fi și noi acolo, începând de sătămâna viitoare.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Germania are un ministru al sanatatii cu adevarat. Romania nu are. vlad voiculescu nu isi da seama ca este un NIMIC?