Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Ratingul de cetățean va fi calculat, în primul rând, în funcție de vaccinare.”

În altă ordine de idei …
Opinia publică este de-a dreptul bombardată zilele astea cu propaganda deșănțată pentru vaccinul vieții.
La teve unii încercă să ne convingă că nu ar fi obligatoriu, că nu ar urma să fie impus cu forța armatei, că nu s-ar avea în vedere sancțiuni etc. Cu toate acestea, respectivul elixir devine pe zi ce trece inevitabil, chiar dacă nu l-a văzut nimeni. Nu știe nimeni cum se va fi transportat, stocat și administrat (reamintesc că vorbim de o substanță trebuie păstrată la temeperaturi de -80 grade Celsius) și nu știe nimeni ce anume previne, ce efecte are, ce răspunderi vor putea fi atrase pentru vătămari sau decese
(notă – Marea Britanie, prima țară care, cică, ar fi autorizat un vaccin, recte, vaccinul celor de la AstraZeneca și BionTech, a emis lege care apără producătorul vaccinului de orice răspundere pentru efectele secundare sau adverse).
Stau și mă întreb cât timp va trebui să treacă până când cei obișnuiți să utilizeze mult prea liber sintagma nazistă „ciuma roșie” vor găsi în nevaccinați noua ciumă, noul inamic public nr. 1?
Probabil, 3-4 luni, timp necesar vaccinării „prioritarilor”.
Când magistrații, grefierii și avocații se vor fi vaccinat prioritar, justiția tangibilă nu va mai fi pentru toți, ci numai pentru vaccinați.
Când funcționarii publici, lucrătorii din aeroporturi și din vămi și medicii se vor fi vaccinat prioritar, ne-vaccinații vor fi tratați (dacă vor fi tratați) în containere sau spații speciale (similare leprozeriilor medievale), vor rămâne la sol, vor fi întorși acasă și legați de glie (da, exact ca iobagii medievali).
În fine, cînd marile corporații vor reuși să cumpere vaccinul vieții, îl vor inocula celor care îl vor (și mulți se vor înghesui), iar ne-vaccinații vor fi pofitiți afară si vor fi refuzați la angajare.
Ratingul de cetățean va fi calculat, în primul rând, în funcție de vaccinare.
Guvernul lui Boris Johnson a decis deja că Marea Britanie va impune „pașaportul de libertate” (freedom pass), care necesită vaccinarea.
Totul, toată această segregare pur nazistă, pentru ca ne-vaccinații să nu îi infecteze pe cei vaccinați (notă – vaccinul ar trebui, totuși, să confere imunitate…).
Iar lumea noastră are impresia că este cultă în cap pentru că „știe” formula de calcul a ariei cercului (e la mintea cocoșului, nu? se află la distanță de un search pe goagăl).