Analize și opinii

TRUMP CONTRAATACĂ: “Cel mai important discurs pe care l-am rostit vreodată”.

Președintele SUA, Donald Trump, a promis că va continua lupta împotriva rezultatelor falsificate ale alegerilor prezidențiale din 2020.

“Acesta este poate cel mai important discurs pe care l-am ținut vreodată”, a declarat Donald Trump, care detaliază ultimele sale eforturi de combatere a fraudei electorale într-un mesaj video de 45 de minute postat pe contul său de Facebook.

Deși discursul a fost publicat la orele 16.00, ora Coastei de Est a Americii, ora 23.00, ora României, agențiile de știri ca Agerpres și Mediafax au ignorat subiectul.

Președintele SUA a vorbit pe larg despre toate acuzațiile de fraudă și nereguli de vot prezentate în audierile din întreaga țară descoperite de echipa sa juridică condusă de fostul primar al orașului New York Rudy Giuliani, informează Breitbart.

“În calitate de președinte, nu am nicio datorie mai mare decât să apăr legile și continuitatea Statelor Unite ale Americii”, a declarat Trump. “De aceea sunt hotărât să protejez sistemul nostru electoral, care se află acum sub asalt și asediu coordonat”.

Președintele a spus că va prezenta dovezile fraudei în masă în instanță.

“Vom arăta și sperăm că instanțele de judecată – în special, Curtea Supremă a Statelor Unite – vor vedea și, sperăm, vor face ceea ce este bine pentru țara noastră”, a spus el.

“Dacă nu eliminăm frauda, frauda imensă și oribilă care a avut loc în alegerile noastre din 2020, nu vom mai avea o țară”, a afirmat el.

Trump a dat vina pe sistemul “corupt” de vot prin corespondență extins în timpul pandemiei de coronavirus, susținând că acesta a fost lăsat deschis pentru fraudă electorală în orașe cheie din state importante precum Michigan, Wisconsin, Arizona, Pennsylvania și Georgia.

“Ceea ce s-a schimbat în acest an a fost impulsul neobosit al Partidului Democrat de a imprima și trimite prin poștă zeci de milioane de buletine de vot trimise unor destinatari necunoscuți, fără practic niciun fel de garanții”, a declarat Trump.

Trump i-a acuzat pe democrați că au completat buletinele de vot prin corespondență ale unor oameni și le-au trimis în numele acestora pentru Biden.

El a subliniat, de asemenea, creșterea bruscă de voturi pro-Biden înregistrate la primele ore ale dimineții după Ziua Alegerilor în state cheie, punând sub semnul întrebării valabilitatea lor.

Președintele a criticat, totodată, sistemelor de vot Dominion, solicitând investigații asupra mașinilor și softurilor utilizate în timpul alegerilor.

“Avem o companie care este foarte suspectă. Numele ei este Dominion. Cu un viraj la un cadran sau cu schimbarea unui cip, puteți apăsa un buton pentru Trump și votul merge la Biden”, a spus el. “Ce fel de sistem este acesta? Trebuie să ne întoarcem pe hârtie.” El a mai observat și faptul că patronii sistemului au sponsorizat masiv Partidul Democrat.

Președintele a menționat succesul “extraordinar” și “neașteptat” al republicanilor în alegerile din 2020.

Președintele a acuzat de asemenea presa că ascunde intenționat adevărul despre alegeri și a luat act de refuzul mogulilor media de a investiga acuzațiile de fraudă electorală.

“Chiar și ceea ce spun acum va fi înjosit și disprețuit, dar e în regulă. Continui să merg mai departe pentru că reprezint 74 de milioane de oameni”, a spus el, potrivit sursei citate.

Redăm aici mesajul său integral:

Sursa: activenews.ro

 

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu