Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Ne paște o cumplită segregare socială și un inevitabil totalitarism sanitar”

În atenția ziariștilor care nu cred că ne paște o cumplită segregare socială și un inevitabil totalitarism sanitar:
S-a lansat o petiție online pentru oprirea accesului ne-vaccinaților și netestaților în toate spațiile publice.
Prima reacție pe care am avut-o când mi s-a adus asta la cunoștintă a fost să mă întreb cu obidă: care să fi fost comunistul stupid care a lansat această petiție? Cât de nazist din fire să poți fi pentru a promova și semna astfel de “petiții”? Cât de prost să fii să nu înțelegi că, fiind la nivel de țară mai mult de 5 milioane de bolnavi cronici, care nu își pot permite să facă vaccinul, din motive de interferențe periculoase cu medicația curentă, unii dintre ne-vaccinați ar putea fi bunicii, părinții, frații, surorile, rudele, prietenii, vecinii, colegii tăi? Se vor putea separa inteligenții vaccinați de toți acești ne-vaccinați? Vor trăi fericiți și amortali într-un minunat apartheid sanitar?
Și am văzut ulterior cine este inițiatorul – este „cinstitul” erou al “luptei” cu pandemia, Mihai Lala, de la OK Medical, care făcea teste covid în parcarea mall-ului, fără să aibă autorizație de la DSP…
E clar cât de inteligent poți fi dacă te ghidezi după gândirea ăstuia și semnezi asemenea petiții online …

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Corectitudinea politica pusa in practica de catre slugoii neomarxisti damboviteni, ce aplica principiul bolsevic: “Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”!