Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Britanicii au autorizat un tip special de vakseen care se insinuează, prin manipulare genetică, în plantele comestibile”

Britanicii au autorizat un tip special de vakseen care se insinuează, prin manipulare genetică, în plantele comestibile. Odată intrat în lanțul alimentar, vakseenul nu mai are nevoie de consimțământul informat al “pacientului”.
Virus-like particles se numește tehnologia. Se bazează pe sintetizarea vakseen-ului în interiorul celulei vegetale, care e transformată într-un fel de burete tratat cu numeroși bioreactori. După aceea, planta e lăsată să se dezvolte “natural” cel puțin 4 zile. E “pregătită” pentru a fi îngurgitată, cu tot cu vakseenul – minune, pe care iubitorul de vegetale nu știe că îl contractează, devenit “imunizat” asimptomatic.
Iată cum agricultura se îngemănează cu manipularea genetică, cu “imunizarea” implicită/pe furiș și cu veganismul. Mai trebuie niște insecte de mâncat ca side dishes și gata, cercul captivității totale s-a închis. Ireversibil.
Certificatul “verde” a fost antrenamentul. Identitatea digitală și decarbonarea au fost doar turul I, calificările, ca să zic așa. Vakseenarea prin mâncare e turul final.