Analize și opinii

Florin Chilian: „Aleg să fac asta deși frica ta imi limitează mie drepturile.”

Ca si Dan desi nu cred in masca aleg sa o port pentru ca inteleg sa respect frica ta, indiferent decat de frica iti este si de cine esti. Aleg sa fac asta desi frica ta imi limiteaza mie drepturile. Daca este o regula la magazin sau pe strada o respect chiar daca este impusa de neinformare, de spaima de interesele celor care le vind la suprapret de teama sa nu ramana cu ele nevandute – desi ar fi trebuit sa fie distribuite gratuit macar elevilor, profesorilor, varstnicilor sau nevoiasilor – sau doar de prostie.

Asta nu nu ma face pe mine, pe nici unul dintre cei ce aleg sa-ti respecte groaza indusa abject de niste “autoritati” cretinoide si nici pe Dan penibili, oportunisti, impostori sau ipocriti.
Adica, chiar nu mai putem avea opinii si pareri diferite indiferent de argumente?! Chiar ne-am prostit cu totii?!!
Se pare ca da.

Măștile fac rău oamenilor sănătoși – Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății – https://youtu.be/GmvD1aYgqKk

Nimic despre validitatea argumentelor lui Bittman nimic despre realitatea unor zile in care oamenii ingroziti de atita panica aruncata in societate de niste canalii, criminali, aleg sa se sinucida de frica, fara a mai astepta rezultatele uni test cu o rata de fals pozitiv de 90% dupa cum spun cercetatorii americani

https://www.nytimes.com/…/coronavirus-testing.html

Dap, nici eu nu cred in masca si nu din motive religioase ci macar aritmetice daca nu de bun simt: Un virus are 0,4 microni, tesatura mastii celei mai performante are un micron deci fara a mai tine seama de ochi de urechi sau de porii pielii, printr-un ochi de tasatura intra mama, tata si copilul lui covid. Toata familia de covizi intra dar aleg sa port masca pentru ca inteleg sa respect frica ta, indiferent decat de frica iti este si de cine esti.
Asa cum zic: Oaia gandeste orizontal si totusi sint mult prea multi prosti.

Profesorul doctor Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală. El a afirmată că este esențial să se facă autopsii pentru a cunoaște exact numărul deceselor ce au fost provocate de coronavirus. https://evz.ro/marea-intrebare-pusa-de-un-specialist-nu
Latraii astia imbecili dar corect politic ca atitudine nu inteleg asta?!
Numarul de infectari, rata de infectare dupa cum spun imbecilii, la ce numar al populatiei se calculeaza atita vreme cit institutiile statului balmanesc cifrele?! https://psnews.ro/cum-se-incurca-autoritatile-in-cifre…/

Pentru restul las argumentele lui Cozmin sa vorbeasca de la sine 😂😂😂

Cozmin Gusa:

„ETE FLEOȘC! ANA BIRCHALL, MORALISTA LU’ PEȘTE
Auzi domne, Birchall asta, atât de “nevertebrată” de-a lungul carierei sale minore, dar tumultuoase, își dă cu părerea despre caracterul lui Bitman, care a avut totuși un strigăt de revoltă împotriva pasivității din pandemie, strigăt pe care l-am slobozit mulți , unii în public, alții prin case. De comentat, doar atât, că tot e de râs la comentariul ei: m-așteptam ca Ana BIRCHALL să militeze împotriva purtarii măștilor, mai ales pe bancheta din spate a mașinii, pentru ca unele fete să se simtă-n largul lor, să poată practica inclusiv cea mai veche meserie! Hai Ana, nu te mai lua în serios , că ne faci să bufnim în râs pe toți cei ce te cunoaștem …”

Autor: Florin Chilian

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In realitate, SARS-COV-2 este chiar mai mic de 0,4 microni, are cca. 120 nM.
    Felicitari, Bittman & Chilian!

  • Eu zic ca e mai bine ca toata lumea sa inteleaga pericolul la care se expune si sa poarte masca, luand toate masurile de protectie. Nu am inteles inca de ce unii se revolta inutil, mai ales pe Facebook. Ce e asa mare povara o masca. In rest, vom vedea ce va mai urma, atat in Romania cat si in exterior. Fiti precauti si protejati-va!