Analize și opinii

Dr. Răzvan Constantinescu: „Presa este cancerul lumii actuale”

În Statele Unite se petrec lucruri unice în istorie. În fiecare zi apar informații noi în ceea ce privește reacția justiției americane la acuzația de fraudă electorală.
În orice societate normală, așa cum păreau a exista în mai toate țările europene în urmă cu 20-30 de ani, principalele trusturi de presă ar fi avut măcar un corespondent permanent la Washington, care să transmită zilnic evoluția situației, procesul de preluare a puterii de către președintele ales, conferințele de presă ale celor două tabere (încă) beligerante, interviuri cu cei implicați sau cu principalii jurnaliști, formatori de opinie, care se ocupă de acest subiect.
În ciuda acestor evidențe, presa din România (și nu numai) pur și simplu ignoră, de 2-3 săptămâni, acest subiect. Ca și cum SUA nu ar exista pe planetă. Există Italia, există Franța, există Australia, dar Statele Unite nu există!
Numai acest amănunt ar fi suficient să vă confime tuturor că totul, absolut totul din ceea ce vedem la televizor este o mare și nesimțită minciună!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu