Analize și opinii

Deputatul Daniel Florin Ghiţă: ”Cer autorităţilor române să scoată în afara legii Consiliul Naţional Secuiesc pentru inventarea de cărţi de identitate paralele!”

În timp ce România se zbate să rezolve crize multiple, Consiliul Naţional Secuiesc dă o lovitură mârşavă inventând o aşa numită carte de identitate secuiască ca simbol al ruperii de statul naţional român!

Probabil că ministrul de interne doarme şi nu vede ce se întâmplă în ograda lui. E timpul să se trezească şi să ia atitudine, oprind asemenea manifestări antinaţionale lansate deloc întâmplător la scurt timp după sărbătoarea de 1 Decembrie.

Numai duşmanii cei mai înverşunaţi ai României pot lovi ţara pe timp de criză, aşa cum face Consiliul Naţional Secuiesc! Iniţiativa Consiliului Naţional Secuiesc este impardonabilă: profită de faptul că România se confruntă cu crize multiple şi înjunghie statul român pe la spate, sperând că nu observă nimeni.

În faţa unui asemenea afront statul român trebuie să reacţioneze prompt. Nu acceptăm cărţi de identitate paralele, după cum nu acceptăm ţinuturi autonome şi organizaţii separatiste! Cer, de aceea, scoaterea de urgenţă în afara legii a Consiliului Naţional Secuiesc. Permitem oricui să încalce legile şi Constituţia ţării după bunul plac? Trebuie să terminăm o dată cu trădătorii de ţară şi cu cei care se folosesc de toleranţa românească pentru a distruge statul român din interior!

Sursa: Site Camera Deputaților

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Tradatorii trebuie spanzurati, fara judecata – ca ce a mai intre judecatori slujeste glonalismul si distrugerea Tarii.