Analize și opinii

David Angelo: CE VREA ELON MUSK?

Curajul cu care sare la gâtul administrației democrate Biden, al WEF Davos, faptul că a dat 40 de miliarde pe Tweeter, a schimbat total politica platformei, stârnind furia progresiștilor.
Că deține Space X care a dezvoltat Starlink, cea mai mare constelație de sateliți lansată vreodată – din decembrie 2022 cuprinde peste 3.300 sateliți pe orbită!!!!! – producător de nave spațiale lansatoare de sateliți la prețuri incredibil de mici, internet, Tesle, Topoare, îl fac un gigant.
Evident că a fost folosit de Deep State. Dar nu ca un sclav. Ca Iohannis. Ci ca un furnizor de tehnologie de top americană. America a beneficiat și beneficiază de pe urma lui. US Army e dependentă de el.
Presimt că cineva îi pregătește terenul pentru o candidatură la Casa Albă. De ce ar avea nevoie un magnat de o asemenea forță – cel mai bogat om al planetei – să sară în groapa cu lei? Bani are, notorietate are. Nu faci asta aiurea. A obținut de la viață tot ce-a vrut.
A devoalat faptul că Tweeter a fost folosit de Deep State ca o armă în campania electorală împotriva republicanilor. Că a încălcat libertatea de expresie. A reactivat conturile suspendate. A cerut punerea sub urmărire penală a lui Faucci.
Se pare că-i place confruntarea. Ar câștiga sigur. Tânăr, carismatic, șarmant. Bani de campanie are… Hăhăăăă…! Creează un val… Nu cred că e sinucigaș ca Dragnea. Vă dați seama ce-și pune el în cap cu asta, cu războiul împotriva globaliștilor din DS?
Are o problemă cu copii ăia… ZQxZ 7745LSD sau cum îi mai cheamă! Dar îi încreștinează, dacă e cazul. Îi face evanghelici! Dacă e antiglobalist, e de bine. Pe Schwab l-a făcut Satana. A dat afară din Tweeter neomarxiștii. A dat cu DDT. Coroborate toate, duc undeva. În Trump cine credea că se va schimba, va face ce spune? Dacă va fi… Îi facem campanie. O să-i scriu asta pe Tweeter: Come on broth! We are waiting for you!

Autor: David Angelo

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu