Analize și opinii

D-LE IOHANNIS, DVS. NU FACEȚI CAMPANIE, CI INSTIGAȚI LA RĂZBOI CIVIL ÎN ROMÂNIA!

ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FIȚI EUROPEAN? CE FACE SRI?



Mesajele de campanie electorală ale PNL și USR-PLUS, coordonate de Klaus Iohannis în mod asumat, sunt, de fapt, mesaje de instigare la insurgență împotriva ordinii constituționale. ”În democrație, hoții stau la pușcărie” și penalii, corupții, ”scursurile” etc. sunt sloganurile oficiale. De când partidele politice și politicenii hotărăsc cine este hoț, corupt și penal într-o democrație? De când partidele și șeful statului au ajuns să se constituie în tribunale ale poporului, să-i judece și să-i condamne pe adversarii politici la pușcărie, cerând pentru asta votul cetățenilor?

Așa au făcut bolșevicii și fascistii, istoria este martoră. Așa s-au născut pogromurile, acestea au fost cauza și ideologia gulagului, cărora au căzut victime zeci de milioane de oameni. A stabili cine este ”vinovat” și ”dușman” al poporului, a demoniza acea entitate și a asmuți populația la violență împotriva aceleia. Mecanism foarte simplu și deosebit de eficient. Această propagandă se aplică și azi: oricine nu este cu Klaus Iohannis și clica lui este împotriva poporului și trebuie exterminat – băgat la pușcărie și scos din societate – prin violență legitimată cu votul poporului manipulat prin ură. Ținta generică? PSD, partidul de guvernământ. Ei nu mai sunt nici măcar români – toții pesediștii la un loc, nediferențiat, trebuie exterminați.

Dar nu doriți, tot voi, justiție independentă? Ce nevoie mai aveți de ea dacă, luând votul națiunii, cum credeți, puteți să treceți la execuții sumare pe stadioane? Sau cumva, dacă nu-i mai puteți folosi pe procurorii și judecătorii conduși de serviciile secrete, ați trecut la planul B, al eliminării prin tribunalele populare ale PNL, USR-PLUS?

Nu este vorba doar despre sloganuri. Iată, liderii PSD, în special, sunt atacați în mod organizat, pe stradă, de bande care acționează deschis sub autoritatea lui Klaus Iohannis, a mesajelor lui de instigare la război civil!

PNȚCD vă transmite să nu mai instigați populația la război civil, la ură și violență, pentru că încălcați Constituția și democrația în toate dimensiunile ei. PNȚCD nu apără PSD, ci cu mult mai mult, principiile democrației pe care le-ați încălcat, fascizând națiunea!

Ce face SRI, d-le Hellvig? Ce analize și rapoarte aveți de la Divizia pentru Apărarea Constituției? Din câte se vede, v-ați întors împotriva suveranității poporului și a Constituției, punându-vă în slujba ideologiei totalitare a violenței! Pare că nu sunteți numai pasivi, ci complici, faptele voastre vă condamnă: voi ați semnat și ați pus în operă Protocoalele secrete și poliția politică. Ați citit vreodată legea securității naționale, cunoașteți obligațiile pe care le aveți și pentru care sunteți plătiți de cetățeni să apărați democrația?

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “My name is Werner, Klaus Werner! Si sunt agentul 000!! Nu ma deosebesc prea mult de o curva! Ma vand oricui, pt functii si bani!”