Analize și opinii

ANARHIA

Am avertizat zi de zi, an de an, din 2014 încoace, că aici ne va aduce Iohannis: Vrea sânge și anarhie. Asta și-a dorit din turul doi al prezidențialelor. Atunci m-am îngrozit, acum nu mă gândesc decât la cum poate fi oprit.



Neofasciștii vor anarhie la îndemnul lui Iohannis. Mi-aduc aminte de o moderatoare de la Rtv care îmi spunea anul trecut că exagerez eu;

-Cum e doamnă, am exagerat, văd că nu conteniți acum să vă mirați, când am spus, am strigat, m-am ridicat în picioare în studio și v-am spus că vor sânge?

Nu trebuie să citești în stele, ci doar să știi cum s-antâmplat în alte țări, ultima fiind Ucraina: Peste tot s-ancheiat cu sânge nevinovat care a curs.

Ca să ne fie foarte clar, poate de data asta mă aude totuși cineva, că de cinci ani spun într-una. Asta vrea Iohannis și neofasciștii lui: Să curgă sânge, la propriu.

Iar dacă Instituțiile Statului, inclusiv cele responsabile pentru campania electorală nu intervin, va fi anarhie, chiar în această campanie electorală.

Anarhia este prilejul pentru Iohannis să preia controlul absolut, să-și pună guvernul lui, să preia controlul total asupra statului.

Suntem la un pas: gândiți-vă că un manifestant pașnic reacționează, fie și timid. Nu te poți lăsa totuși călcat în picioare de fasciști, când ești împins, înjurat, lovit, bălăcărit, când dau cu pumnii în autocar, tu ducându-te la un miting împreună cu colegii și partidul tău. Acela e declicul: Morții din Piața Victoriei în 10 August, pentru a doboarî Guvernul. Era scris și discursul. De aceea a anunțat B1 la ora 22:30 că sunt doi morți care zac în Piața Victoriei și manifestanții trec peste ei. Atunci, postul a fost salvat de Sorina Matei, care după ce a contrazis-o pe moderatoare la care urla unul în cască să spună de morți, s-a dus chiar în Piață să verifice. Au vrut să omoare femeia jandarm, tot să-i dea mortul vrut lui Iohannis. Nici asta nu le-a ieșit, că Dumnezeu și un coleg jandarm nu au îngâduit.

Lui Iohannis îi trebuie neapărat morți în campania asta. Iar sarcina neofasciștilor asta este: Să-i furnizeze morți și răniți în lupte de stradă, pe care să se suie cu picioarele ca pe morții de la Colectiv. Acolo i-au dat cât a cerut.

Dacă instituțiile, inclusiv BEC nu aplică legea, în două săptămâni vom avea un câmp de luptă pe care va sta, ca moțul pe colivă, Iohannis.

Anarhia va fi prilejul pentru el să spună că autoritățile nu și-au făcut datoria. Avem exemplu 10 August 2018. Atunci au vrut să organizeze un măcel, SRI s-a dat la o parte, unii din interior fiind chiar implicați și, după ce atacul a fost contracarat de Jandarmerie, fix pe Jandarmerie au dat vina. Nu le-a ieșit, dar a fost la limită.

Este ceva ce puțini actori politici din România, unul dintre ei fiind Dragnea, au înțeles:

Iohannis a scăpat de sub control, va face orice, dar absolut orice pentru a se menține la putere.

Miza acestor alegeri nu sunt alegerile europarlamentare, ci scaunul lui Iohannis. Lăsând la o parte implicarea neobrăzată a unora, repet, a unor decidenți din UE, în nici un caz toți, Iohannis știe că dacă nu va fi ales președinte, se duce la pușcărie, și el și Carmen.

Otrăvirea ministrului Doina Pană este un exemplu în acest sens: Nu le-a convenit de un ministru, l-au otrăvit, doar o minune Dumnezeiască salvând-o pe Doina Pană. Vă garantez că adevărul va ieși la iveală și vom fi șocați cu totul. Mă bucur că într-un final, doamna Pană a vorbit. Aici este vorba de un ministru al României care a fost otrăvit cu mercur.

Colectiv, 10 August, otrăvirea unui ministru, încercarea de eliminare fizică a lui Dragnea, instaurarea anarhiei, toate astea pentru ca Iohannis să dea PSD-ul la o parte, singurul care în acest moment mai stă în calea puterii lui absolute.

Membri PSD s-au comportat până acum impecabil: nu au intrat în jocul lui Iohannis, nu au dat prilejul unor încăierări de stradă, lucru pe care trebuie să-l evite cu orice preț:

Dacă România scapă întreagă din campania asta, inclusiv de cea de la prezidențiale, Iohannis este terminat.

Postarea mea, dincolo de faptul că explică stadiul la care au ajuns anarhiștii neofasciști în frunte cu Iohannis, care-și spun “ Progresiști” sau “ neomarxiști”, este un apel la calm către toți cetățenii, dar și un apel către instituțiile statului de a nu permite aruncarea României in anarhie.

Dumnezeu să ne Ajute, Dumnezeu să ajute România!

Autor: Gelu Vișan

Sursa: Gelu Vișan Blog

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu