Analize și opinii

Cristian Terran: Trăim vremurile care nu au mai existat niciodată…

Există cei mai mulți milionari și miliardari din istoria cunoscută a omenirii. Majoritatea covârșitoare a tinerilor sunt „sfătuiți” de către „influenceri” să se lase de școală și să se facă „antreprenori” fără să le ofere o bază reală a ceea ce înseamnă acest lucru. Cei mai mulți se orientează spre saituri care „cumpără și vând” fără să știe ce, de unde, cât…

Într-o lume în care nu se mai pune preț pe a dezvolta ceva, a crea, a face, toți vor să preia dintr-o parte și să ofere în alta. Deocamdată gluma aceasta funcționează… În câțiva ani însă, bula se va sparge, antreprenorii vor vedea ca nu mai au cui sa vândă, Inteligența Artificială va prelua procesele de distribuție și uite așa, acest tineret va fi pus în fața faptului ca nu știe efectiv să facă nimic. Nu are o meserie de bază, nu știe cum funcționează lucrurile, pentru că sunt create de Inteligența Artificială, nu își mai găsește locul în societate.

Să nu uitați, așa învechiți la minte cum ne cred acești tineri, generația 40+ este cea care a creat această tehnologie, de la zero. Următoarea generație doar o preia și o pune în practică!

Gândirea și strategia pe termen lung a fost dată deoparte, tocmai pentru implementarea sistemului struțo-cămilă. Statul îți va oferi minimul de confort și mâncare, iar tu vei fi obedient, vaccinat la zi, ascultător.

Minunată lume nouă și Jocurile foamei sunt în desfășurare. Părea întâi este aproape gata. Partea a doua și decisiva parte a treia se anunță a fi proiectate până în 2030.

Autor: Cristian Terran