Analize și opinii

COVID-19: Straniile premoniții ale lui Bill Gates și ale CIA

Pandemia de coronavirus a readus în memorie o conferință din 2015 a lui Bill Gates, în care fondatorul Microsoft avertiza: „Nu suntem pregătiți”. Acum cinci ani, Bill Gates explica într-o conferință TED că umanitatea ar trebui să se teamă mai mult de viruși decât de rachete nucleare. „Viitoarea epidemie? Nu suntem pregătiți”, spunea miliardarul.
„Când eram mic, catastrofa de care ne temeam cel mai mult era un conflict nuclear”, explica el. „Dar dacă există ceva care să omoare 10 milioane de oameni în deceniile următoare, probabil că va fi vorba mai degrabă de un virus extrem de contagios decât de un război (…)


Am investit mult în descurajarea nucleară și foarte puțin într-un sistem pentru stăvilirea epidemiilor. Nu suntem pregătiți.”
În 2015, filantropul globalist, angajat în cercetarea științifică printr-o fundație pe care a înființat-o împreună cu soția sa, evoca apariția unui „virus necunoscut care ar putea provoca moartea a milioane de persoane și pierderi financiare de 3000 de miliarde de dolari în toată lumea”.

Bill Gates afirma atunci că epidemia Ebola care făcea ravagii în Africa de Vest, dar a fost stăvilită grație mai multor factori, cum ar fi natura însăși a acestui virus, care nu se propagă prin aer, a echipelor de sănătate aflate la fața locului și a faptului că Ebola nu a lovit zonele urbane.

„Data viitoare s-ar putea să fim mai puțin norocoși”, avertiza Gates. „Imaginați un alt virus cu care majoritatea oamenilor se vor simți suficient de bine pentru a lua avionul sau a merge la supermarket (…) Alte variabile ar putea înrăutăți de o mie de ori lucrurile: de exemplu, un virus capabil să se propage prin aer, cum a fost gripa spaniolă în 1918.”

Bill Gates pleda pentru stabilirea unui „sistem de sănătate mondial”, cu unități medicale mobile și rezerviști.

„Nu am un buget precis, dar el ar fi minim în raport cu pagubele potențiale. Banca Mondială estimează că o epidemie mondială de gripă ar diminua bogăția mondială cu 3000 de miliarde de dolari, pe lângă milioane de morți.”

În octombrie 2019, cu o lună înainte de a se depista primul caz de infecție cu coronavirus în China, la New York Fundația Bill și Melinda Gates organiza o simulare a unei pandemii cu coronavirus care ar ucide 65 de milioane de oameni la nivel mondial.

În 2009, și CIA avea o premoniție legată de o pandemie devastatoare: în raportul său despre starea lumii în 2025, analiștii agenției de spionaj imaginau apariția unei „noi maladii respiratorii umane virulente, extrem de contagioase”.

CIA a prevăzut cu multă acuratețe circumstanțele în care virusul ar putea apărea:

„Dacă se declară o maladie pandemică, aceasta se va petrece neîndoios într-o zonă cu o foarte mare densitate a populației, cu o mare apropiere între oameni și animale, așa cum există în China și în Sud-Estul asiatic, unde populațiile trăiesc în contact cu animalele”.

Or, specialiștii apreciază că epidemia cu COVID-19 a apărut într-o piață din Wuhan, unde exista o puzderie de animale exotice.

Autor: Adrian Pătrușcă

Sursa: evz.ro

 

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • 18 martie 2020 Romania informatii oficiale : 0 decese covid 19. Noi spunem Multumim si Doamne ajuta in continuare si Namaste si mai cum doreste, simte, poate fiecare, uniti in acelasi gand bun.

  • Toata aceasta criza artificiala generata de acest virus produs in laboratoarele Ocultei,  reprezinta un scenariu si o regie in care scena e intreaga Lume, o repetitie generala pentru  “ceea” ce va veni,  in care ne sunt studiate si testate sub lupa,  teama, panica, ideile, pasivitatea, actiunile si reactiile!   Daca  vor vedea ca nu cedam, ca ne regrupam, ne solidarizam si apoi luptam, vor inceta cu aceasta  “Commedia dell’arte”, insa daca  nu se va intampla acest lucru,  vor merge cu “spectacolul” pana la capat, iar la capat nu e altceva decat dictatura, haos, anarhia totala, interzicerea credintei, cipuirea, toate acestea in vederea inscaunarii lui Antihrist!  

  • Buna dimineata, Vlad Tepes! Scenariul n-are legatura cu “teapa” in sensul vechi ci cu unirea in spiritualitate, armonizare, pace. Ei testeaza cum au facut dintotdeauna. Gasesc loc de manevra, manevreaza, folosesc materialul din dotare, omul psihoinvoluat, degradat, retardat, inconstient, agresiv, lacom, fitzos, trufas, avid de putere, control, vila, masina, functie, amanta, santajabil, invrajbit, dezbinat ET C.
    Unde-i unul nu-i putere la nevoi si la durere, unde-s doi puterea creste si COVIDUL nu sporeste… Ei spun asa, dupa parerea mea: nu va potoliti, va mancati intre voi, agresati, sexualizati, santajati, umiliti, executati unul pe altul, tradati, inselati, mintiti, furati, spionati, distrugeti si autodistrugeti… atunci intarim controlul, carantina, inciparea, ferma zoo, virusarea, insclavizarea, exterminarea… Altii sunt de parere ca am mai merita o sansa, un termen de gratie… un moment zero, ceva cu conditia sa ne trezim, fim constienti, civilizati in lumina normelor universal-valabile. Ideea e sa se salveze viata in armonie pe planeta, in zadar gandesc numai la ograda proprie, care ograda nu-mi apartine, propria persoana, propria schimbare. Cu cat mai multi benefici cu atat mai bine; se obtine expansionarea campul benefic de vibratie inalta, preainalta corelativ cu destructurarea matricei nocive, patogene. E ca si cum ai trage caruta dupa care ai ridica-o. Model de caruta ascensionata. Nu mai prinde AntiHristu’ trenu’. Nu observati cum se repeta istoria? Prin vazduh, prin adancuri, la nivel terestru se intampla lucruri “in bucla” prin T zero… Mai departe scrie-n Carte…

  • Aiureli.Toți analiștii din lumea ăsta iau în considerare tot felul de situații potențiale. Iar asta chiar era cel mai probabil de apărut având în vedere mobilitatea oamenilor.

  • Intamplare adevarata. Un tata isi suna fiul sa-i aminteasca ca atunci cand duce calul la potcovit sa nu uite sa ia potcoavele si caielele. Nici nu termina bine convorbirea si-l suna imediat: Fiuleee sa nu uiti sa iei si calul, mai tata mai… de-adevaratelea.
    Intelege fiecare cum doreste. Cineva spunea ca nu poti intra cu caruta in Europa sec XXI. Dar cu caruta ascensionata asimilata carului de foc al Sf. Ilie, asimilata de ce nu cu un OZI – Obiect Zburator Identificat – Neam de zburatori cu identitatea recuperata… Cand zburam deasupra unui cuib de cuci infestati cu frica, cu bau-bau, teama de schimbare, marea si inedita schimbare, coboram la nivelul cucului fricos, psihoinvoluat, infestat. Unii sustin teoria potrivit careia covidu’ ar contine nano-particule activate tehnologic, de notorietate, actualitate 5G, care 5G merge la brat, blat, bara-bara, cum doriti, cu nivelul de evolutie spirituala, corelativ, 5D. O parte a buclei se desfasoara catre 5G, cealalta parte catre 5D, si tot asa, pe orizontala, verticala, in directia punctelor cardinale, forma Sfintei Cruci, Floarea Vietii… prin T ZERO. Parcurgem un astfel de moment istoric. Dupa opinia specialistilor in domeniu si in materie am fi cea de a 5-a civilizatie pe planeta. Care este denumirea oficiala a planetei aferenta prezentei civilizatii ca sa aflam macar in ultimul ceas cine ne sunt stapanii cunoscute fiind celelalte denumiri, respectiv PanGeea, Geea, Gaia, Albastra, Pamant, Terra…sase denumiri echivalente atunci unui 6D, avans din aceasta perspectiva raportat la un 5G tehnologic, deci, avans pentru nivelul spiritualitatii… acuma, gandeste, analizeaza, concluzioneaza fiecare cum crede de cuviinta. Pana in prezent nu am auzit ca cineva ar fi plecat in lumea cealalta cu dulapul, contul, vila, masina, amanta, secretara, functia, indemnizatia, pensia speciala, proprietatea, gardul, paradisul fiscal, ograda. Si am mai invatat ca doar faptele bune sterg din ADN faptele rele, la niv individual, colectiv, de neam, tara, continent, planeta, galaxie, sistem solar, consiliu galactic, ierarhii celeste, sacre. Poate intr-o alta viata, dimensiune, planeta, in contextul generat de eternitate, energia in miscare, vesnica ei pomenire din neam in neam, suport o recalibrare, reformare, reeditare si odata cu mine toata suflarea vizibila si invizibila, imaginata si de neimaginat, tangibila si de neatins. Multumiri infinite,