Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Precizări, pentru medicul ăla infatuat și agresiv, de la secția ATI de la Floreasca”

Precizări, pentru medicul ăla infatuat și agresiv, de la secția ATI de la Floreasca, cel care ne trimitea să ne operăm nu la Viena, ci prin Belarus sau India:
1. India este cel mai mare producător de medicamente generice din lume! Astea nu se fac nici fără specialiști, nici fără chimiști, medici, cercetători, etc. Că India este segregată, și blestematul ăla de sistem de caste o trage în jos, da. Dar a te uita cu dispreț la India este semn de prostie agresivă!
2. Belarusul este o țară de zece ori mai civilizată, și de occidentalizată, decât noi, cu oameni educați, care se respectă, și respectă regulile. Dacă idiotul ăla de Mucușor s-ar duce câteva zile la Minsk, ar înțelege ce înseamnă o capitală bine gestionată, de un primar cu mintea la purtător și cu respect față de alegători.
3. De ce nu vrem să înțelegem că, în toată povestea asta, genetica fiecărei etnii are un rol important de jucat, în cazul infectării și transmiterii infectării, în răspunsul la medicație, la vaccin, etc?
Sunt sătul de tipi de genul ăsta, mici satrapi de salon de spital, care disprețuiesc nuanțele, și se cred deținătorii adevărului absolut?