Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „În marea lor mărinimie, ne-au dar drumul la lanț de Paști! Să-i pupăm în cur, zic!”

Prieteni! Noi discutăm despre măsurile luate de Guvern ca și când ele ar avea vreun sens, o logică. Nu au! Simple gesticulații, gumă de mestecat pentru proști, să dea impresia că fac ceva! Nu fac! Nu doar pentru că nu știu, și și pentru că ”restricțiile” servesc interese care nu au nimic în comun cu binele public. Multe dintre restricții sunt, pur și simplu, anti-concurențiale, distrug afacerile unora, pentru ca în locul lor să vină ”cine trebuie” din clientela jegurilor de la putere.
Rezistă pe piață cine are acces la capital. Iar IMM nu au acces, nu mai au piață. Moartea acestor afaceri lărgește piața pentru marile afaceri, alea care contează. Și-au mai revenit, după închidere, piețele ”țărănești” din București și din țară? Lupta cu carcalacul este lupta cu capitalul și cu producătorii români. Restul sunt povești! Este foarte probabil că această acțiune premeditată are ca al doilea obiectiv un nou val de emigrare din motive economice. Să nu uităm că Occidentul are în continuare deficit de forță de muncă. Și nu are de unde procura, dacă nu produce disperați în Est. Nu vă luați după propaganda de toată jena, gen Marea Britanie ne-a trimis acasă un avion cu derbedei. Da, vreo douăzeci de amețiți! În fapt, primesc cu brațele deschise! Că și ei papă căpșuni și sparanghel!
Așa că să ne liniștim! În marea lor mărinimie, ne-au dar drumul la lanț de Paști! Să-i pupăm în cur, zic!

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Perfect mesajul pentru cei care , tâmpiți fiind, orice rahat făcut de marea putere politică actuală , este un ou din aur (metalul nu partidul!).