Analize și opinii

CINE SE NAȘTE OM NU POATE TRĂI CA UN ANIMAL DE CASĂ

horizontal background woman in isolation at home for virus outbreak or hypochondria .
Ce nu înțeleg băieții ăștia: e greu să intimidezi oameni care au trecut peste frica inițială de carcalac sau n-au, în general, frică de moarte pentru că nu idolatrizează viața cu orice preț.
Pe acești oameni nu-i impresionează represiunea, amenzile, interdicțiile de tot felul și orice armă din arsenalul nesfârșit al totalitarismului mascat.
Acești oameni puțini nu pot fi îndoiți și chiar dacă le vei lipi măștile pe față cu superadeziv vor prefera să se mutileze decât să-și mutileze libertatea.
Acești oameni refuză să supraviețuiască precum un animal de companie sau chiar mai rău.
Acești oameni se vor lăsa persecutați cu libertatea în minte și în suflet. Vor prefera să moară în mizerie, cu ochii deschiși spre cerul liber și dându-și ultima suflare prin gura deschisă și liberă, tot așa cum au slobozit primul țipăt la venirea pe lume… Nu poți să te naști om și să mori animal nedemn.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Acesti oameni care nu respecta nici cele mai elementare norme de preventie – masca in spatii inchise macar si distantarea fizica minimala – sunt niste derbedei nesimtiti , imorali si criminali …. daca vor sa se sinucida in mizerie cu gura larg deschisa le urez succes din plin , dar asta nu inseamna ca au voie sa-i contamineze pe altii in special pe cei cu diverse morbiditati si sa-i condamne la moarte.
    Bagati-va undeva adanc lozincile alea kkcioase cu “jos masca , sus inima” samd.

  • CINE SE NAȘTE OM NU POATE TRĂI CA UN ANIMAL DE CASĂ? Corect NU. Dar un un animal poate trai ca un om?

  • Marius Cristian, nu ai înțeles nimic fiindcă nu ai înțeles sau nu înțelegi libertatea. Asemenea oameni care azi nu respectă canoanele impuse de indivizi primitivi au murit arși pe rug , au murit în gulaguri , ghilotinați sau electrocutați pe scaunele democrației model.