Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Zici că a dat strechea în ei.”

(FILES) In this file photo taken on November 4, 2019 shows Romanian Minister of Finance Florin Citu shaking hands with Romanian President Klaus Iohannis at his swearing-in ceremony at the Cotroceni Palace, the Romanian Presidency headquarters in Bucharest Citu was appointed as prime minister on on February 26, 2020 by Romanian President Klaus Iohannis following the no-confidence vote of the Parliament against the former liberal Prime Minister Ludovic Orban's cabinet., Image: 501240615, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia
Restricții peste carantină peste starea de alertă perpetuă (care este o stare de urgență mai rea decât cea oficială).
Zici că a dat strechea în ei.
După mai mult de un an de pandemie, așa-zișii experți în sănătate publică (cu bărbi de marxenghelși și chelii de ermiți cungfu) și specialiștii “tehnico-științifici” ai lui Arafat nu au învățat nimic din pandemie, da’ absolut nimic.
Statuile pandemice continuă nebunește și cu prostie endemică să “combată” pandemia cu măsuri medievale, ca la 1400, închizând orașe întregi și chiar întreaga națiune. Cifrele (statistic aranjate) cresc pe măsură ce chinga restricțiilor general aplicabile se strânge, iar șurubul liberticid este mai forțat să se înfileteze.
În loc de anchete epidemiologice, care să identifice sursele majore de infecție și de răspândire a virusului, pentru a-l contingenta, inteligenții tehnico-bla bla ai nației (maimuțărind și mai dăștepții “experți” globali aflați la cheremul mogulilor gafam) închid tot. Cât de prost să fii ca să crezi că te apără de virus o declarație pe proprie răspundere, închiderea magazinelor la 6, blocajul în casă la 8 și închiderea școlilor (unde rata de infecție este, oficial, cea mai redusă)? Cât de iresponsabil să fii ca să nu vezi că punerea la pământ a economiei și distrugerea mentală a populației, pentru a te feri de o viroză, determină în ritm accelerat pierderea sursei de finanțare a nebuniei și dispariția susținerii sociale a restricțiilor, cu consecințe anarhice?
Apropo de cifrele virozei.
Toate statisticile, inclusiv cele măsluite din rațiuni electorale, dau această cifră a persoanelor vindecate : 98%. Din 100 de oameni care s-au infectat, cu sau fără simptome grave, 98 s-au vindecat. Vorbim deja de cca un milion de persoane infectate și vindecate. Cei mai mulți au scăpat de “acest virus nenorocit”, de acest agent ucigaș, de această boală sigur fatală, neștiind măcar că sunt bolnavi sau stând acasă ori practicând auto-medicația. Unii, mult mai puțini (pentru că omul evită spitalele de frică), s-au vindecat în spitale sau în urma tratamentelor concepute de medici curajoși și inteligenți, care nu s-au îngropat în protocoalele lui Arafat, ci au aplicat ce au învățat înainte de p(l)andemie.
Așadar, “boala asta ucigașă” poate fi tratată, dovadă fiind rata uriașă de vindecare (98% dintre infectați, 99,99% din populația totală). Cum s-a vindecat boala, în ciuda protocoalelor lui Arafat? Care este medicația utilizată? Care sunt procedurile de urmat? Sunt, evident, răspunsuri pe care tehnico-științifico-bla bla ai lui Arafat nu le caută, pentru că politicienii prostocrației nu le vor, pandemia fiind singurul motiv pentru care sunt la putere.
Dar de ce nu le căutăm noi, că tot am fost forțați să învățăm politici de sănătate publică și auto-medicație (de la sistem nu mai primim de mult nimic, chiar dacă plătim cass)? De ce nu le caută presa? De ce nu le caută medicii?
De ce nu se fac baze de date cu aceste răspunsuri și tratamente?
Sunt convins că până și cifra fatalității, de 2%, ar fi cu mult mai mică dacă s-ar ști și aplica peste tot aceste răspunsuri și tratamente.
Știți de ce?
Pentru că medicii de familie și medicii din ambulatoriu ar bara din timp agravarea virozei și punerea bolnavilor pe oxigen sau pe aparate. Se întâmplă mult prea des ca, în spitale reorientate forțat pe tratarea “acestui virus nenorocit”, că așa vrea Arafat, să nu existe medicamente, medici specializați în infecții virale și pneumologie, proceduri de lucru și echipamente. Prea des se ajunge la intubare.
Poate că această bază de date ar salva mult mai multe vieți decât se prefac că fac medici f f onești, ca Dorobăț sau Musta ori nemedici ca Imbri sau Jurma.
Pricepeți băieți?
E nevoie să vă desenez?
PS Cu toate dubiile referitoare la acuratețea testelor RT-PCR, cu toată lipsa de certificare Renar a aparatelor de testare și a laboratoarelor, cu toată bătaia de joc a testelor efectuate în parcări sau în stare de conflict de interese, deștepții noștri pandemici se bazează în continuare pe aceste teste pentru a lua toate aceste măsuri nebunești și inutile. Că tot le place pluseriștilor acest cuvânt – în locul lui Voiculescu, eu aș face un audit complex, național, cu privire la toate aceste teste, pentru a vedea ce e autorizat sau nu, ce e afectat de conflicte de interese sau nu, ce e fals pozitiv/negativ, și de-abia după aia aș publica cifrele reale ale infectării, dar mai ales, cifrele reale ale vindecării.
PPS Unde sunt donările de plasmă de la cei vindecați? Unde sunt tratamentele cu anticorpi mono-nucleici? De ce s-a renunțat așa de ușor la ele? Dacă ne concentrăm exclusiv pe vaxin, nu cumva asta face să pară că scopul ideologic al p(l)andemiei a fost vaxinarea, mai ales cea care utilizează manipularea genetică?

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Privind fotografia din titlu , se vede clar figura uni ministru tâmp devenit ulterior un premier și mai tâmp. Cine vreți să apeleze la măsuri inteligente atâta vreme cât în fruntea celor care trebuie să decidă este o figură tâmpă ?.