Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Fără să fii jupân în partidul tău, degeaba ești premier!”

Mă iubește băieții și fetițele! FB este, practic, blocat, nu-l mai pot accesa, și au găsit ei o metodă să facă dificil și accesul la WK. Mă doare în cot! Niște imbecili! Cred că așa pot face uitate ”performanțele” guvernării coaliției Ranga, Bâta și Lopata?! Să creadă! Ce mă amuză teribil este faptul că s-au trezit și suporterii AUR, de fapt cei ai lui Șoșo, marea luptătoare pentru dreptul la liberă exprimare! Când vă spun eu că trăim în cel mai mare ospiciu în aer liber din lume, voi, nu și nu!
Revocarea lui Vlad Voiculescu și demiterea lui Moldovan nu înseamnă nimic, acum. Cîțu n-a dovedit nimic cu asta. I-a mătrășit cu gândul la alegerile din PNL, din toamnă. A văzut și el cum se joacă fata în politică. Fără să fii jupân în partidul tău, degeaba ești premier! O fi vorbit cu Veorica…Foarte probabil că s-a trezit din lunga sa hibernare și Hamsterul Trist. Atacul la spitalele de excelență din București nu e o treabă peste care să treci. Cum se pregătea asaltul asupra complexului Fundeni(unde există și mult teren, bun de construit spitale private, precum și trecerea lor în administrare privată, niște unii de afară, legați de Black Rock), s-or fi găsit și prin servicii niște unii care să-l trezească, și să se întrebuințeze. Bine, a contat și intenția lui Vlăduț de a-i lăsa fără spitalul de la Balotești. Mă rog, Doamne ajută!
Oricum formula actuală de majoritate parlamentară e futută, și va merge din rău în mai rău. În locul lui Iohannis și al liberalilor aș începe să caut o împăcare cu PSD. Cu Ciolacu la butoane în partid nici nu-i greu să te înțelegi. Dar rămân de Păcălici, după ce au făcut din PSD dușmanul public nr. 1 și scuză pentru toate cretinismele lor, să te duci cu pălăria în mână în Kiseleff 4! Te râd curcile!
Cred că respingerea, a coișpea oară, de ăia de la Bruxelles a PNRR va fi momentul trecerii la un guvern de uniune națională, din care sigur USR va fi lăsat cu ochii în ploaie. Barna și compania tocmai ce primesc o lecție: politica nu se învață la FF! Mai ales când ai profesori niște duși cu pluta ca și ei. Succesuri, bă! Trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace, cu ștevie și lobodă pe post de tacâmuri de curcan!
Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …sincer ”vorbind”, imi place graiul colocvial… da’ parca ma zgiriie pe retine ”scrisul” colocvial (chiar! exista asa ceva?) ma rog… mi-a placut Eugen Barbu, da’ el era Eugen Barbu… nervii si obida parca ”nu dau bine” in scris iar limbajul frust degradeaza un pic mesajul adevarat, il bruiaza… cit despre fu*king Facebook Romania, ce sa spun… ”divizia” de ”deontologi” de acolo mi-a suspendat nu de mult contul… cica trebe sa le trimit poza unui act de identitate ca sa le confirm existenta mea pe acest pamint, in viata asta… m-am conformat, ce sa fac… am luat si am ”facut o C.I…. numele Bill Gates si poza cu base-marinaru’… mi s-a deblocat contu’ pe loc… pai daca le-am ”demonstrat” ca SINT persoana reala! ma asteptam sa ma ”desfiinteze”… iaca! inca am cont accesibil… cit despre ”situatiune”, da! succesuri!