Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Dobitocii care cred că pot trece peste criză fără stat, ca instrument esențial de gestiune colectivă a riscurilor, vor avea surpriza vieții lor!”

Prieteni! Sigur, putem râde cât vrem văzând scenele din Camera Deputaților. Doar că ele dau măsura coeziunii ”coaliției”, respectiv a viitorului Guvern. Și de aici încep problemele. Totul se construiește pe cea mai mare rată de neîncredere în câștigătorii alegerilor, pe fondul unei participări la vot aflată la un minim istoric, deci pe un sprijin practic inexistent pentru un proiect de guvernare din care cetățenii nu văd decât ridicolul bătăliei pentru ciolanul banilor publici. Nu mai vorbim despre calitatea ”aleșilor”. Să faci dintr-o ilustră necunoscută, politic vorbind, al doilea om în stat, al cărui caracter social l-a negat scurt atunci când a spus că românii trebuie să învețe să muncească pe doi lei, este pură inconștiență. Și dispreț față de cetățeni, indiferent de convingerile lor politice. Pentru că dobitocii care cred că sunt la adăpost, că pot trece peste criză fără stat, ca instrument esențial de gestiune colectivă a riscurilor, vor avea surpriza vieții lor!
Una peste alta, vom învăța, toți, cu sânge și lacrimi, ce înseamnă să ne asumăm responsabilitățile pentru alegerile noastre. Va fi crâncen!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu