Analize și opinii

Chinezii râd în hohote de proștii care au luat în serios teatrul din Wuhan

„Chinejii rîd în hohote de proștii care au luat în serios teatrul din Wuhan”, scriam în cartea „Covid, minciuna veacului” (linc), la pagina 11. În „Adevărul” din 13 noiembrie 2020 apare articolul lui Amir Kiarash „China a infectat planeta, acum încalcă orice normă sanitară: Imaginile spun totul (linc), care vine să confirme ce scriam în cartea mea. În China nu există restricții, măsuri de izolare socială. „Cînd restul planetei e îngenuncheată de covid-19, chinezii joacă nestingherit fotbal. Cu suporteri în tribune. Fără norme sanitare, fără distanțare fizică, fără măști!”, se arată în articol, care e însoțit de fotografii și de o filmare doveditoare.

China a înțeles un lucru simplu: NU E NEVOIE DE NICI O NORMĂ SANITARĂ SPECIALĂ pentru covid. De fapt chinejii au știut asta de la început, cum am explicat în cartea mea „Covid, minciuna veacului”. Motivele pentru care guvernul chinez a inițiat isteria covid sînt complet extramedicale, cu caracter pur politic, și după ce acest guvern a atins obiectivele politice dorite (potolirea populației din Wuhan, întărirea controlului asupra Hong Kong-ului, întărirea generală a controlului asupra populației) nu mai are motiv să continue mascarada.

E o minciună sfruntată a saitului „Adevărul” că planeta e îngenunchiată de covid-19. Planeta e îngenuncheată doar de prostia guvernelor, care au luat în serios virusul și acum nu mai pot da înapoi, mai ales în țările democratice unde conducătorii depind de votul populației. S-au împletit interesele politice ale conducătorilor care trebuie să justifice în fața populației măsurile pe care le-au luat cu interese financiare din sectorul medical, dar și alte interese financiare (în România, de pildă, s-a propus „spor de pandemie” și pentru profesori – linc). Din acest motiv se falsifică statistici (metoda principală: declararea ca mort datorită covidului a oamenilor care au murit de alte boli, dacă aveau întîmplător virusul în organism) și s-a dezvoltat un întreg aparat de propagandă menit să mențină impresia că măsura luată de politicieni, de a declara covidul ca problemă principală a țării, e justificată. Soluția problemei covid este politică, nu medicală, iar unul din lucrurile importante este eliminarea tuturor stimulentelor financiare în favoarea isteriei covid (linc).

Autor: Marius Mioc

Sursa: mariusmiocwordpress.com