Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Am ajuns toți prizonierii unor demenți, pentru care nu mai însemnăm nimic?”

Gata, bă, cu tâmpeniile! Totul e de un grotesc vomitiv! Adică onor Marea Britanie știa de trei luni de tulpina ”mutantă”, dar găsește că momentul cel mai potrivit să ia măsuri este cu patru zile înainte de Crăciun? Închide țara? De ce? Pentru asta, sau pentru a forța mâna UE, în negocierile pentru Brexit? Am ajuns toți prizonierii unor demenți, pentru care nu mai însemnăm nimic?
Asta a rămas din idealurile și valorile care au structurat Occidentul? Atât a rămas din democrație? Frica nu a fost atât de mare nici în perioada terorii staliniste! Și pentru ce? Pentru ca o mână de avuți să mai câștige câteva mii de miliarde de orice, dolari, euro, franci elvețieni, și ce-o mai fi? Chiar ne-au anulat ca oameni? Nicio tiranie n-a reușit asta, și reușește carcalacul? Bine așa! Așteptăm provincia, aia cu omuleții verzi!

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Poezia marelui nostru poet Adrian Păunescu “Suntem pe mâna unor nebuni” descrie clar si cu exactitate mizeria timpurilor prezente.Dau exemplu o singura strofa sugestiva din aceasta capodoperă contemporana;……”Murim saraci,murim umili,din moftul unor imbecili”

  • Adevărul e ca nu am contat niciodată ca ceva, am fost doar goim si carne de tun. Acum ca au tehnologie evident nu mai au nevoie de “poluatori” si doar nu credeai ca o sa ne dea pastile cu ricin si noi cuminti si obedienți o sa ne sinucidem in masă. O sa cearnă talentele\ cei folositori gen academicieni iar pe restu o sa ne curețe cu șarje consecutive de vaccin si virusi noi până la final. O sa zica ca a mutat virusul si e de netratat noua tulpină si tot așa. Daca ma gandesc ceea ce fac ei, as face și eu, sunt chiar geniali. Ce nu ai priceput tu cu “castigat câteva trilioane” este ca ei printeaza trilioanele nu au nevoie de bani ci doar de controlul total asupra ta. Prin vaccinare te marcheaza ca pe vite cu nanoparticule si te pot urmari\supraveghea\recenza\trata sau chiar controla la propriu. Pe animale au reușit cu căști pe maimuțe sa controleze brațe robotice ca sa se hrănească in loc de propriile membre. Gen telemedicina chirurgul se conecteaza la tine si te uziteaza pe tine ca chirurg pe campul de bătălie tratand pacienți, el chirurgul fiind la mii de km distanță de acțiune. Nu iti mai zic de actiunile nanoparticulelor asupra psihicului\memoriei si in special asupra celulelor stem putand produce medicamente din celulele tale in interiorul tău. Nu este SF, am vazut o prezentare a unuia de acum 8 ani pentru cadrele militare americane cu tehnologia din proiectele negre adica nonpublice si cu bani care nu se bugetează public. Imagineaza-ti azi ce pot face daca tehnologia descrisă e deja veche de 10 ani. Asa se explica de ce au nevoie de vaccinare pt toata lumea pt identificare si apoi de telefonie 5G ca sa poată transmite in timp real locatia ta si instrucțiuni pt nanoparticulele tale legate de ADN -ul tau ca sa actioneze in vreun scop. Imagineaza-ti o zgarda invizbila cu electroșocuri la gatul tău dotată si cu explozibil in caz ca nu esti cuminte si faci gât. Din păcate nu e SF, este viitorul omenirii…