Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Eu recunosc că după anul acesta am ajuns să am mai multă încredere în astrologie decât în medicină.”

Deja am citit două opinii ale unor experți, specialiști, care spun că arestul la domiciliu e mai bun de la ora 22,00, decât de la 23,00, dar ideal ar fi de la 19,00. Chiar 18,00….
Eu recunosc că după anul acesta am ajuns să am mai multă încredere în astrologie decât în medicină. Și e meritul exclusiv al specialiștilor care și-au etalat grotescul morbid și uneori și hilar în anul acesta….
Acum, pe bune, dacă vrei să eviți aglomerările, după ce logică soluția este să restrângi programul?
Dacă eu ar fi trebuit să administrez rahatul ăsta, rugam magazinele să prelungească programul. Rugam oamenii să își facă cumpărăturile la ore la care sunt siguri că evită aglomerațiile, încurajam oamenii să circule noaptea ca să nu mai aglomereze ziua.
Puneam mai multe autobuze, nu mai multe restricții…

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Pai atunci dle BAD cand o sa va imbolnaviti de Covid19 sau altceva va invit politicos sa luati drumul cabinetului de astrologie … nu la policlinica sau spital.
    A critica indreptatit politica terorista / criminala / anti-crestina / anti-nationala a GuWernerelor Sparangheliste este una … a debita enormitati este alta.