Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Atenție mare, oameni buni – de acum încolo, dacă îl contraziceți pe Cîțu, sunteți teroriști”

Cîțu a trecut la faza la care dă vina pe teroriști.
Așa i-a calificat pe cei care, bazându-se pe fapte și informații oficiale, au atras atenția asupra riscurilor celor peste 77 de mii de doze de vaxin AstraZeneca. Pote că tot teroriști sunt și italienii, danezii, austriecii etc., adică toți cei care au suspendat sau chiar au reunțat definitiv la acest vaxin. Oricum, e interesant că, deși totul este ok, cel puțin în opinia deosebit de inteligentului din fruntea guvernului (unde stă ca un neg sau un cucui), opinie bazată pe ghicelile educate ale experților și specialiștilor, vaxinul este oprit timp de o săptămână. Cu astfel de comportamente coerente, sigur va crește încrederea în știința medicală și în medicina preventivă sau curativă bazată pe dovezi.
Tot teroriștii sunt de vină și în legătură cu manipulările statistice ale cifrelor pandemiei – precum ne aducem aminte, unele sunt cifrele de la MS, altele sunt cifrele lui Arafat (mult mai mari și mai sumbre). Cică anchetatorii de la corpul de control al premierului – cucui au descoperit că serverele Institutului de Sănătate Publică au fost atacate de un haker extern… Chiar de vreo 200 de ori, de la același IP … De aia, cică, au fost neconcordanțe … Dar noi trebuie să ne vedem liniștiți de treburile noastre obișnuite, vorba col Gheorghiță …
Bwt, teroriștii, cică, ar fi din anturajul oengist al lui Voiculescu …
Așadar, atenție mare, oameni buni – de acum încolo, dacă îl contraziceți pe Cîțu, sunteți teroriști. Pe tricourile lui de hipster cu șapcă urătă și freză făacută cu barda scrie „nu luăm prizonieri”.