Analize și opinii

Angelo Davidescu: „SE BAGĂ BĂȚUL PRIN GARD?”

Uite așa se provoacă un război nuclear: prin fake news-uri. Atenție: „Rusia a trimis avioane de atac înarmate nuclear în spațiul aerian al Suediei.” – România tv.
Bă ești prost? Bă ești nebun? Ca (sic) ce chestie? De ce ar provoca acum Rusia Suedia cu avioane purtând încărcătură nucleară? A terminat cu Ucraina?
Eu am mai postat: groaza mea este ca Occidentul să nu ajungă la concluzia că trebuie să înceapă un război cu Rusia. Și teama vine din comportamentul dement al Poloniei. Care parcă ar implora Rusia s-o atace. Iar ea n-ar face ceva de capul ei. Zici că politicienii de la Varșovia au intrat în demență. Unul dintre ei cerea cedarea Kaliningrad-ului. Dar și Suedia a avut declarații belicoase.
Deci, mă tem ca Polonia, sau Suedia, să nu fie pionul mutat pe tabla de șah, după Ucraina, ca globaliștii disperați să treacă la un conflict global. Mai ales că acum se configurează un pol de putere Rusia-China-India-Pakistan-Iran-Țările arabe-Brazilia și alte țări din Africa, America Latina și sudul planetei care sunt anti-Occident. Ar însemna sfârșitul globalismului WEF.
Iar demenții globaliști ar putea fi în stare de orice.

Autor: Angelo Davidescu