Analize și opinii

Secolul XXI va fi secolul Asiei, după ce a fost colonizată secole de Occident. O cruntă răzbunare a istoriei.

China și Rusia strâng parteneriatul. USA trimite emisar în India, dar tot acolo merge și Lavrov, după ce a fost la Beijing. Arabia Saudită este de acord să vândă petrol Chinei contra yuani. Emiratele Arabe Unite, și ele, refuză cererea Occidentului de a se alătura sancțiunilor contra rușilor.
Rusia cere plata în ruble pentru energie. China include Afganistanul, ca și nordul Africii, în marele proiect BRI. Iar USA și UE or să se izoleze de restul lumii. Dacă n-ai creier… Și Schwab și Soros – și toți ai lor -, or să-și ia mure! E un Dumnezeu sus!
Repet, dacă America și UE nu erau conduse de globaliști demenți, Rusia trebuia să fie parte a alianței occidentale. Fiindcă face parte din cultura occidentală. Rusia a vrut. America n-a făcut nimic pentru a atrage Rusia. Cum a destrămat URSS-ul și Tratatul de la Varșovia, a fost, din nou, poziționată ca inamic. Au împins-o demenții în zona Asiei.
Secolul XXI va fi secolul Asiei, după ce a fost colonizată secole de Occident. O cruntă răzbunare a istoriei.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …doar secolul XXI? mai degraba secolele urmatoare… dar nu ne facem griji, pe aci, in intimitatea batrinei doamne… nu cred ca sint multi care si-au propus sa traiasca atit de mult incit sa ”prinda” vremurile alea… majoritarii occidentali inca mai cred si vehiculeaza ideea ca democratia, progresul, inovatia stiintifica, evolutia spirituala si umana se gasesc se afla in Occident… o simpla vizita cu Google Map 3D sau citeva vizionari pe YouTube din China, Coreea de Sud, Japonia le-ar arata realitatea… insa, cind onirismul este la moda, de ce sa te ”trezesti” si sa traiesti realitatea? keep dreaming… nu doare si nu polueaza… ”trezirea” va reprezenta ”cosmarul”… realitatii…

  • Nimic nou sub sore, ce se întâmplă imperiului nord atlantic se cheamă degenerare și duce la disoluție, adică la dispariție. “Helita” imperiului trăiește în alte sfere, de la periferie la centru,” helitili ” sunt desprinse de realitate, economic imperiul trăiește în delir , ideologic este o struțocămilă, cultural se află în extrema stângă, economic în extrema dreaptă prin neoliberalism și preluarea de către economic a statului, adică economic statul nu mai există sa privatizat în tote statele imperiului, asta înseamnă că profitul este doar al “helitei” iară pierderile sunt distribuite către bază, suportate de norod, practic în “sferele înalte” legile economice nu se mai aplică, dacă dau rezultate , adică profit , profitul aparține “helitelor”, dacă există pierderi, pierderile sunt distribuite norodului , adică profitul este privat, iară pierderile sunt naționalizate. Nu trebuie să mire pe nimeni , delirul sancțiunilor bumerang impuse Rusiei , helitele imperiului nu sunt capabile să perceapă realitatea, practic au mers pe principiul, ne tăiem piciorele să fim ciungi , că să ne răzbunam pe cizmar, să nu mai avem nevoie de cizmar.