Analize și opinii

Adriana Vitan Balint: „Băi, nene, voi știți câtă lume trăiește tot în filmul ăsta prost cu covidul?”

Băi, nene, voi știți câtă lume trăiește tot în filmul ăsta prost cu covidul? Ahahahahahaaaaa…ăștia nu sunt normali, au rămas setați că mor, deși nu mai e niciun covid!
M-am distrat copios cu o prietenă, medic de aproape 25 de ani, care m-a sunat să îmi povestească că nu mai suportă, mă, stă de 20 de zile în carantină.
Relatarea e fabuloasă, un fel de comedie cu proști, am oprit microfonul de mai multe ori sa pot râde cu hohote, nu îmi venea să cred ce aud.
Primele 10 zile le-a stat în carantină cu copilul care, pentru că l-a durut în gât o noapte și a făcut febră o dată, l-a testat acasă de mai multe ori cu teste rapide și alea, ale naiba, nu sunt bune, mă, tot ieșeau negative.
Așa că ea, medic fiind, s-a prins că ceva nu e în regulă si s-a dus cu copilul să îi facă test PCR. Mă, și PCR-ul era pozitiv, deci a avut dreptate, copilul avea covid, Doamne, ce bine că s-a gândit să se ducă la PCR.
Apoi, după 10 zile de izolare cu copilul, fix în prima zi de libertate, abia începuse munca la cabinet, toți pacienții erau reprogramați, un tămbalău, seara a avut un chef de 15 prieteni, toți vaccinați, mă, cu 3 doze și, ca să fie și mai siguri, s-au și testat toți înainte de chef si au pus rezultatele pe grupul de pe whatsapp, ca să se vadă că sunt negative și să fie liniștiți ca nu se îmbolnăvește nimeni.
Și să vezi fază, mă! Din 15 inși, 12 au făcut covid dupa chef, mă, incredibil! Vaccinați cu 3 doze și testați!
Iar izolare, iar armatele de pacienți reprogramați, iar tămbălău!
Simptomele au fost foarte ușoare, o jenă în gât o noapte și o tuse seacă 3 zile, dar izolarea asta o omoară… Ahahahahahaaaaa!
Băi, nene, îi ascult pe-ăștia și mă minunez. Noroc cu testele astea ca altfel trece boala pe lânga ei și ei, proștii, nici nu află că sunt bolnavi. Nu le ridică niciun semn de întrebare că s-au vaccinat degeaba de 3 ori, nici că se testează degeaba, drept dovadă cheful cu teste negative!
Nu mi-am mai consumat energia să îi explic nimi, doar e medic, stie tot! Să trăiasca fiecare în ce lume dorește! Eu nu am mai răcit de când am făcut covidul acum un an și 3 luni, timp în care, vaccinații din jurul meu zac pe capete. Nu e lună să nu fie răciți. Unii au zăcut la pat câte o săptămână.
Nu m-am ferit niciun minut de ei, am stat lângă ei când tușeau și strănutau, am mâncat laolaltă, am mers la drum în aceeași mașină, nu am luat nimic.
Dacă îi întreb cum își explică asta, că mă au exemplu viu de nevaccinat mai sănătos decât ei toți, îmi răspund că am eu un sistem imunitar mai puternic. Păi l-oi avea, că nici nu mi-am batut joc de el la primul țipat al unui nebun care visează sa salveze oamenii sănătoși cu vaccinuri făcute din fuga calului.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …”Las Palmas de Gran Canaria – M-am mutat în 2009”… o postare ine_pta… anul trecut am avut DOUA decese in familie din cauza virusului… ”vaz” ca traiesti pe la Spania, mai bine spus pe la arhipelagu’ ala, pe o ins_ulita de 1.560 km² mai mica decit Județul Ilfov (1.583 km²) si cu o pop_ul_atie (2019) de 865.756… daca stai acolea din 2009 cred ca ii cunosti pe toti, nu? stii citi locuitori are Bucurestiul, de exemplu? tu esti o ”viteaza” antivaccinista… dar eu am avut doua decese in familie… anul trecut… anu’asta deja mai am doua… tot de covid… nici eu nu sint vaccinat… din cauza unor motive medicale… habar nu am ce as fi facut daca eram apt de vaccinare… din cauza asta M-AM ABTINUT si nu am zis nimic pe tema asta… NICIODATA… dar, am o mare problema cu restu’… asadar, ”viteazo”, de ce nu ne spui tu citeva rindulete despre, de exemplu, fas_cismul sanitar din Spania? despre abuzuri de neimaginat ale socialistilor care iti conduc viata? sau nu ai aflat ca Spania este ”campioana” la ”implementarile noii lumi”? te crezi cumva libera? acolo? ca TU iti hotaresti ziua de miine? de abu_reli ieftine m-am cam saturat, mai ales cind vin din partea ”diasporenilor”… poate te crezi o vedeta, nu? mai ales ca gandeste-le asta te-a publicat… Ahahahahahaaaaa! arunca-le hahaitu’ asta celor carora le-a murit cineva… ei, cu siguranta, vor hahai la unison cu tine… daca vor mai avea o umbra de umor si daca le-ar place sa se amuze cu o pana_rama de matr_ac_uca…