Analize și opinii

Adrian Onciu: “Pentru cine încă nu știe de ce ar putea fi arestat Donald Trump, iată fragmente din puternicul manifest al fostului președinte”

 Pentru cine încă nu știe de ce ar putea fi arestat Donald Trump, iată fragmente din puternicul manifest al fostului președinte:
”(…) Trebuie să existe și un angajament total de a demantela întregul sistem globalist neo-conservator care ne târăște permanent în războaie fără sfârșit, pretinzând că luptă pentru libertate și democrație în străinătate, în timp ce ne-au transformat într-o țară din lumea a treia și într-o dictatură din lumea a treia, aici, la noi acasă.
Departamentul de Stat, funcționărimea de la Apărăre, serviciile de informații și toate celelalte trebuie complet remaniate și reconstruite pentru a-i da afară pe agenții Statului Paralel și a acorda prioritate Americii. Trebuie să ducem la bun sfârșit procesul pe care l-am început sub administrația mea, de a reevalua fundamental obiectivul și misiunea NATO.
Sistemul nostru de politică externă continuă să încerce să târască lumea într-un conflict cu o Rusie dotată cu arme nucleare pe baza minciunii că Rusia reprezintă cea mai mare amenințare la adresa noastră. Cea mai mare amenințare astăzi pentru civilizația occidentală nu este Rusia. Mai mult ca oricare alta, probabil, cea mai mare amenințare suntem noi înșine și anumite persoane oribile care detestă Statele Unite și care ne reprezintă.
Cea mai mare amenințare este desființarea frontierelor noastre naționale. Este eșecul poliției în propriile noastre orașe. Este distrugerea statului de drept din interior. Este prăbușirea familiei ca celulă de bază a societății și prăbușirea natalității la niște niveluri de necrezut. Sunt marxiștii care ar vrea să devenim o națiune fără Dumnezeu, care să se închine la altarul rasei, al sexului și al mediului. Și este pătura globalistă care ne-a făcut total dependenți de China și de alte țări străine care ne urăsc.
Acești globaliști vor să risipească toată vigoarea, tot sângele și toate bogățiile Americii, să vâneze monștri și fantome în străinătate – distrăgându-ne atenția de la ravagiile pe care le fac aici la noi. Aceste forțe produc mai multe pagube Americii decât ar fi visat vreodată Rusia și China. Înlăturarea sistemului bolnav și corupt este sarcina uriașă care îi revine următorului președinte. Și sunt singurul care o poate face. Sunt singurul care poate duce la bun sfârșit această sarcină. Și știu exact ce trebuie făcut.”
…………….
Greu de combătut. Omul are dreptate sută la sută. Principalul dușman al Americii este chiar America (globalistă).

Autor: Adrian Onciu

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …clar! este cu Putin! este putinist! face ”jocul” lui Putin… Nu? nu asta vor spune toti blm-istii, woke-istii, aia cu gleznutele goale si trotinete, cu picioruse ca la insectele pe care le promoveaza, guralivele din ong-urile gretei si ale ramolitului soros, fanii decriptului senil, cazatura de pe treptele avioanelor, ala cu ”Go Brandon!”? cine n-a vazut ca ”imperiul” este un Uroborus (sau Ouroboros) si ca este in pragul unui (alt) razboi civil, inseamna ori ca are ”orbu’ gainilor”, ori o imensa ”buba” la etajul superior…