Analize și opinii

Iulian Capsali: STUDIU DE CAZ A3 (CNN)

Înainte de plandemie, A3 făcea opoziție, era o voce a împotrivirii față de Sistem/Statul Paralel și a securismului odios impus de turnătorul bețiv Petrov, care a pus țara la mezat doar ca să-și salveze interesele enorme personale și de haită.
Erau căderi “tactice” în preajma proceselor lui Voiculescu, care probabil credea că o să-i ajute la sentință. Nu i-au ajutat.
În plandemie, au jucat la dublu. O lungă perioadă la început au cântat în corul spaimelor apocaliptice în care moartea era inevitabilă, via ATI. Pe Răzvan Constantinescu l-au tocat ușor, pe Flavia Groșan au ajutat-o la greu, Carmen Tănase spărgea tot narativul cu mintea ei brici.
Când a început lumea să se revolte în toată țara, s-au dat cu poporul. De fapt, era ordin ca să fie scos USR-ul de la guvernare. Am pus și eu umărul, fiind de câteva ori invitat în studio.
Cel care ținea steagul sus în tot acest timp a fost Răzvan Dumitrescu, care era tocat cu amenzi de gunoaiele Soros de la CNA.
A venit războiul, brusc s-a terminat plandemia. De acolo, A3, care a fost pusă sub tutela postului Deep State CNN – complet decredibilizat în ultimii ani și într-o cădere enormă de public în SUA și nu numai – a devenit varianta hard a unei oficine de propagandă.
Diferența de stil față de UM DIGI24 este de generice.
A3-CNN a devenit o vomă propagandistică, iar rating-ul e în picaj maxim.
Dar probabil că globaliștii americani i-au asigurat că au nevoie de un front compact al propagandei, deci nu mai contează publicul.
Din păcate, Răzvan Dumitrescu, pe care îl respect mult încă din 2000, pe când eram colegi la B1tv, e de nerecunoscut…

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • …acest post poate fi denumit in orice fel dar in nici un caz drept post tv… este o oficina de propaganda anti-romaneasca de cea mai murdara speta, compusa exclusiv din ”trompete”… TOTI si TOATE sint niste slugi tradatoare a tot ce este mai sfint, nu numai a tot ce tine de Romania, romani, romanism… pentru bani si infatuarea de a fi ”asociati” dejectiei numita ”cnn”, au trecut cu totul la agenda ”woke” si la manipu_larea maselor de naivi si trepanati care se mai uita in gurile lor… aidoma nenorocitilor de la cnn ei incearca sa CREEZE evenimente, nu sa le prezinte si sa le comenteze… pentru ei nu exista bine, frumos, pozitiv ci doar frica, angoasa, mizerie umana si nu pierd nici o clipa din a le prezenta, augmenta, devoala, sublinia, evidentia, promova… gunoiul este ”hrana” lor zilnica si dupa ce l-au ingurgitat il deverseaza in valuri pestilentiale si fetide sub mastile prefacute, ipocrite, cu incrincenare si rautate, cu rinjete in loc de zimbete si cu satisfactia constienta de raul pe care-l produc… la ei totul este sfidare, totul este murdar… in alte vremuri, in vremurile unor oameni ADEVARATI, s-ar fi gasit un ”nebun” sa le dea foc… azi, in vremurile din urma, sint socotiti ”deontologi”… insa, asa cum ne meritam conducatorii pe care-i avem, asa ne meritam si posturile tv… tot ce ne inconjoara si tot ce ne face viata de ACUM, este reflexia noastra, este CEEA CE SINTEM NOI, ACUM…

  • Parintele Arsenie Boca!:veți vedea uriciunea pustiirii peste tot în jurul vostru, la serv icij, la magazine, pe strada, acasa, peste tot!