Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Tefeliștii au idei”

Adevărul, această Pravda a orânduirii globaliste, devine din ce în ce mai ridicol.



Un progresist face o hartă a corupției, o suprapune pe o hartă a căsătoriilor din România și îi dă o interferență care “demonstrează” relația DIRECTĂ dintre CĂSĂTORIE și CORUPȚIE! Genial!
Bibicule, ești colosal! Un Darwin al științelor sociale, cel care a găsit veriga lipsă ce va duce la rezolvarea problemei corupției: pur și simplu, interzici căsătoriile, dă-le-n colo de rămășițe vetuste!

Adică ce e așa complicat, rezolvăm încălzirea planetară cu interzicerea fasolei provocatoare de pârțuri, și ne împiedicăm de rezolvarea problemei-problemelor, CORUPȚIA? E simplu, totul trebuie întors pe dos!

Alt Bibic liber-cugetător declară ritos că problema demografică poate fi rezolvată de… PIAȚA LIBERĂ, orice intervenție a statului fiind aprioric caducă.
Secta tefelisto-corporatistă are această marotă, acest panaceu universal valabil și la nutriție, și la impotență, la orice: PIAȚA LIBERĂ!

Spre final, după ce ne îmbărbătează cu ideea că “liberalul” trebuie să primească senin realitatea, emite următorul panseu: “Perspectiva robotizării muncii de jos, care deja bate la uşă, transformă declinul demografic într-o non-problemă pentru omul liberal”. Adică dezastrul demografic e un vax iar tefelistul adevărat îi dă, senin, cu flit. O rezolvă de la sine roboții și migranții (piața).

Sincer, mai vreau astfel de Bibici cu articole cretinele.

Apreciez umorul involuntar mai mult decât icrele de știucă.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu