Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Corporatocraţia devine subiect tabu”

Pentru cine nu credea faptul că ambasadorul Klemm este un reprezentant NU al statului american, ci al Deep State – cel care îl hărţuieşte pe Trump şi are o agenda clară globalistă (corporatism economic şi ideologie sexomarxistă) -, dezvrăjirea s-a produs ieri, la comemorarea Holocaustului.



Guvernatorul NWO în România, cocoţat pe cadavrele evreilor ucişi în lagărele de concentrare (cum bine a remarcat Bogdan Duca), a acuzat naţionalismul economic (care ar scoate ţara din colaps, dacă ar avea cu cine să fie făcut), de… antisemitism. Deci, chestiunea este limpede: dacă nu îmbrăţişezi globalismul şi proiectul unei noi lumi dominate de corporaţii, esti blamabil, tocmai bun de a fi persecutat prin lege.

Nu există acum nicio distincţie între un comisar sovietic şi acest personaj funest, care arborează steagul LGBT pe ambasadă şi susţine corporatocraţia prin măsuri de forţă (“dacă nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră”), bazându-se pe Statul Paralel din România (Noua Securitate) care slujeşte cu abnegaţie idealurile Marii Revoluţii Globaliste. Cine cârteşte împotriva modului cinic în care corporaţiile îşi fac profiturile gigantice, sunt “antisemiţi”.

Absolut acelaşi modus operandi ca în anii ’50. Atunci erai “legionar” şi “bandit”, azi eşti “antisemit” şi “homofob”, “fascist” şamd.

“Cei care se opun liberalismului şi îmbrăţişează naţionalismul economic caută din nou să îi atace şi să îi demonizeze pe evreii din Europa şi pe cei din afara ei (…) indirect, prin atacarea companiilor multinaţionale şi prin aluzii la pretinse și presupus infame legături evreieşti ale unor întreprinderi legitime cu scopul de a alimenta animozitate şi de a prezenta concluzii funeste”.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • La comemorarea Holocaustului s-a pozitionat fara echivoc de partea VECHII ADMINISTRATII. Respecta AGENDA GLOBALA in stare de inconstienta maxima. Domnule HANS, POPORUL S-A TREZIT!
    Si fara suparare, sistemul de rachete pe piata S-400 este muuuult mai eficient si muuult mai ieftin! N-avem bani de investitii, pensii, salarii, alocatii, indemnizatii, SOLDE decente…pentru un bilet “dus”, ne imprumutam! Destinatia sa ne-o transmita cineva.