Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: ”12 octombrie 2017- o nouă capitulare penibilă în fața Noii Securități sau o Declarație de independență?”

12 octombrie 2017 – Declarație de Independență sau Ziua Marii RUȘINI PSD!



Domnul premier este azi premier tocmai pentru că românii, în marea lor majoritate, nu s-au dus după fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! Deși Trinomul și aparatul său de #propagandă i-au certat pe români și le-au spus că nu trebuie să voteze “PENALI”, aceștia au înțeles foarte bine manipularea ieftină și au acordat PSD un VOT covârșitor.

Clișeul #STALINISTfolosit obsesiv (“PENALII”) nu numai că nu a funcționat, dar i-a determinat pe oameni să fie și mai hotărâți, atât la locale, cât și la parlamentare. Cei mai mulți dintre români au priceput că este vorba despre o manevră penibilă a Noii Securități. Iar VOTUL masiv din decembrie a reprezentat ADEVĂRATUL PROTEST! Un protest împotriva ABUZURILOR, un protest împotriva STATULUI PARALEL, un protest împotriva celor care vor să conducă România din #SUFRAGERIA lor!

Tocmai de aceea, NU pot să trec peste faptul că am ajuns să-l aud pe premierul PSD vorbind EXACT ca Rareș Bogdan-TALIBAN, ca Unitatea de Manipulare DOGIOIU, ca TĂPĂLAGĂ, ca MACOVEI, ca Hans Klemm și ca Iohannis (pentru a enumera doar câțiva dintre slujitorii Noii Securități)! Domnul Tudose ne spune că procurorii DNA nu au agendă politică, ne zice că ei nu fac dosare pentru a hotărî cine are și cine nu are voie să facă parte din Guvernul României. Apoi, preluând EXACT termenii de propagandă folosiți de Iohannis și coechipierii lui din Statul Paralel, ne spune premierul că trebuie să remanieze trei miniștri pentru că sunt “PENALI”. …Nu este absolut FABULOS!?

Nu mai încerc să-i explic domnului Tudose că prezumția de nevinovăție EXCLUDE categoric noțiunea de “PENALI”. Nici că a te da cocoș față de FMI nu se pupă cu a sta în genunchi în fața unor funcționari de la Bruxelles. Nici că partidul care l-a făcut premier era și e condus de un “PENAL”. Nici că partenerii de la ALDE sunt și ei conduși de un “PENAL”. Sunt fracturi LOGICE atât de mari în declarațiile premierului încât consider INUTIL a-i explica aceste lucruri!

Vreau doar să transmit un mesaj foarte ferm către Comitetul Executiv PSD. Dacă mâine, în Cex, se va decide remanierea unor miniștri pe motiv că sunt “PENALI”, atunci ziua de 12 octombrie 2017 va rămâne în istorie ca “Ziua RUȘINII Partidului Social Democrat”, ziua în care electoratul PSD a fost TRĂDAT, ziua în care PSD a CAPITULAT în fața Noii Securități, ziua în care PSD devine oficial Noul USR!

Dispreț total față de propriul electorat, o NOUĂ capitulare penibilă în fața Noii Securități sau o Declarație de INDEPENDENȚĂ? Mâine, PSD va decide ce fel de partid este. Cu consecințe majore atât în privința opțiunilor electorale viitoare, cât mai ales în privința viitorului acestei țări.

12 octombrie 2017 – Declarație de Independență sau Ziua Marii RUȘINI PSD!

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: LIviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “Toti pentru unul si unul pentru toti”, cf. art. 5 din Tratatul Nord-Atlantic, daaar, sa se faca totusi si o analiza riguroasa sub aspectul calitate/pret la achizitia de echip. militare (ex. AAA S-400 vs sist. Patriot etc. ca-i diferenta de la cer la pamant si de la sol la vazduh), sa se studieze in prealabil REGISTRUL ACTIONARILOR TARII si, nu in ultimul rand sa se stabileasca un nr. decent de remanieri in scopul asigurarii coerentei si eficientei la guvernarea unui stat suveran, parerea mea,