Politică

Valentin Mândrășescu: “Daca esti crestin, daca ai o orientare sexuala normala, daca ai valori conservative si/sau traditionaliste, pentru tine nu exista libertate in Occident.”

bidenAtunci cand discutia ajunge la disputa dintre Rusia si Vest, argumentul “forte” al filooccidentalilor este “in Vest e libertate si se traieste mai bine”. Lasand la o parte faptul ca “se traieste mai bine” se cam termina, iar nivelul de viata si asigurarile sociale au fost finantate in mare parte prin jefuirea coloniilor, partea cu “libertatea” o poate crede doar un trepanat. Libertatea e numai pentru cei “care trebuie”. Daca esti crestin, daca ai o orientare sexuala normala, daca ai valori conservative si/sau traditionaliste, pentru tine nu exista libertate in Occident.

Suntem la inceputul unui masiv razboi ideologic in comparatie cu care disputa capitalism-comunism a fost o joaca de copii. Suntem in faza in care incepe razboiul intre civilizatia Dezumanizarii si civilizatia Traditiei.

Vreti sa vedeti cum arata viitorul care vi se pregateste? Urmariti ce spune cunoscutul activist gay Dan Savage (in poza cu Joe Biden si “sotia”), ale carui initiative precedente au ajuns sa fie sustinute de Casa Alba ( http://www.gingpac.org/obama-teamed-up-with-gay-activist-dan-savage/ ). El propune ca in numele “controlului asupra populatiei” sa fie introduse avorturi obligatorii pentru o perioada de 30 de ani. Cititi materialul publicat The Guardinan:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/timstanley/100244731/video-dan-savage-says-abortion-should-be-mandatory-to-reduce-the-population-how-liberal/

Citez: “Eu cred ca avorturile ar trebui sa devina mandatorii pentru vreo 30 de ani”

Daca credeti ca veti nimeri printre cei “alesi” care-si vor pastra drepturile reproductive, va compatimesc naivitatea.

Daca aveti copii (vreti copii) si nu vreti sa ajungeti in situatia in care copiilor vostri la scoala li se va explica ca este bine sa fii homo…

Daca aveti copii si nu vreti sa traiti intr-o societate fortata sa accepte ca pedofilia este o “orientare sexuala” ca oricare alta…

Daca vreti sa aveti dreptul de va educa copiii asa cum considerati de cuviinta si nu asa cum a decis lobbyul pro-gay… atunci pentru dumneavoastra exista doua scenarii care se vor materializa in urmatorii 10-15 ani:
– daca apare vreo forta politica dispusa sa rupa lanturile care leaga Romania de Occident, sustineti aceasta forta
– “planul B”. Invatati limba rusa, ajutati-va copiii sa invete limba rusa. Aici este un pic mai frig si Coca-Cola nu-i “autentic americana”, insa veti avea posibilitatea sa traiti ca un om normal si sa va cresteti copiii asa cum doriti.

PS: daca credeti ca exagerez, cautati pe net stiri despre lectii mandatorii de (homo)sexualitate pentru copii de 7-11 ani in scolile europene, cautati stiri despre familii din care “serviciile sociale” extrag copii ca acestia sa nu creasca “intoleranti”, cititi despre jurnalisti, insotitori de bord, prezentatori tv care si-au pierdut job-ul pentru au indraznit sa poarte o cruce la gat. Documentati-va. Inca nu-i tarziu.

Autor: Valentin Mândrășescu jurnalist Vocea Rusiei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Libertatea pleaca din interior si nu depinde de religie sau alti factori externi. Depinde mai degraba de credinta, o notiune total diferita de institutiile create de religii. Cine cauta libertatea doar in afara, poate renunta din start, pentru ca n-o va gasi niciodata cu adevarat

  • Ce caută acest articol mizerabil aici? Minciuni și exagerări stupide. Ne-au fost de ajuns aproape 50 ani de ruși. Nu invățăm limba rusă. Rușii ne-au făcut suficient rău în istorie.

  • Nu stiu daca este obligatorie invatarea limbii ruse (inventata pe structura gramaticala si alfabetul vechi de pe meleagurile tarii noastre…).
    Dar IESIREA din UE = demarcarea fata de degenerarea papistasa si sectanta este unica masura de supravietuire a neamului nostru.
    Apusul incita la acumulare materiala, inlantuieste simturile cu propaganda mediatica si sclipiciul ambalajelor care ascund nimicuri, inutilitati, otravuri si semnalizari subliminale.
    Apusul (Occidentul) inoculeaza iluzia fericirii lumesti prin negarea moralei si chiar a vietii in complexitatea sa de ne-cercetat de catre stiinta.
    Apusul a “inventat” rationalizarea mascata a satanismului prin scoala evolutionista, prin promovarea falsei “egalitati” spirituale uniformizata de legea lumeasca, prin exacerbarea libertatii sexuale care prevaleaza asupra “randuielii” firesti, etc.

    Domnul Iulian, impartasesc convingerea ca din interior “pleaca” libertatea si nu depinde de religie (sistem institutional) ci de CREDINTA.
    Nu exista ;libertate absoluta caci oricine ar fi “capabil” sa faca orice…. un fel de materializare scientologica, New Age = “I AM GOD”.
    ———
    In mai multe randuri am sustinut iesirea imediata din UE, revenirea la Monarhie (sa asigure pacea sociala “Unsul” lui Dumnezeu nu robotul, functionarul care “executa” bugetul in interes personal.
    Am mai sustinut si asocierea economica a tarilor Crestine – si aici inteleg numai Ortodoxia, ne-ratacita de la invataturile primite de la Iisus.