Politică

Televiziunile practica indecent excitatia audio-vizuala

tentacles_deesNu trebuie sa fii mare expert in psihotronica, sa constati ca aproape toate televiziunile si majoritatea vehicolelor on line folosesc din greu o tehnologie de influentare distala numita excitatia audiovizuala.

Sunt introdusi excitanti sonori insesizabili constientului, care insa se inradacineaza in subconstient, trimitand apoi impulsuri de comportament subiectului vizat, Putem spune ca se foloseste o varianta up-gradata a mesajelor subliminale. Pe fundalul unei melodii, cu ajutorul mixerului, se aplica un text alcatuit din cuvinte repetitive, cu o incetinire a ritmului de vorbire de pana la 15 ori. Cuvintele transmise in acest mod, vor fi percepute ca un urlet surd, insa dupa inserarea lor pe un suport magnetic, devin insesizabile. In cazul influentarii si stimularii video, in inregistrarea filmului se introduc fragmente de 0.004 secunde ale unor imagini, care se repeta algoritmic.

Ultrasunetul este aplicat, de regula pentru curatarea din memorie a unor amintiri nedorite sau neplacute. Infrasunetul de 120 decibeli provoaca tiuit in ureche, greata, slabirea vederii, atac de panica. Intesitatea medie a infrasunetului de 130 decibeli ataca organele digestive, creierul si poate provoca orbire. Daca intensitatea trece peste pragul de 140 decibeli, poate fi provocata oprirea inimii. Specialistii rusi in psihotronica au ajuns la concluzia ca regimul optim de influenta a infrasunetului este cel de 125 decibeli cu o frecventa de 7 herz/secunda, operand in realitatea neuronala Alpha din creierul uman (7-13 hz). Ceva mai avansate sunt metodele de operare distala, cu microunde pulsate. Sub influenta lor apar dureri atroce de cap, insomnii, tulburari profunde de perceptie.O alta tehnologie care foloseste radiatii de atac este manipularea campurilor de torsiune.

Toate aceste lucruri sunt posibile prin faptul ca 97 % din activitatea psihica umana se desfasoara la nivelul subconstientului, fata de doar trei procente ale constientului, astfel incat specialistii in psihotronica se adreseaza direct dimensiunii subsenzoriale (inconstiente), unde informatia va fi asimilata ocolind discernamantul si ratiunea.

Autor: Oreste Teodorescu

Sursa: Codul lui Oreste