Politică

SUA schimbă „porumbelul” de la Cotroceni!

Valul republican pornit din Statele Unite ale Americii va matura tot, ajungand, mult mai repede decat se asteptau unii, si la varful politicii de la noi. Unde, de ceva vreme, regulile jocului le cam faceau doar ambasadorii occidentali, in frunte cu cel american.

sandra-pralong

Insa, daca asa cum „National” dezvaluise deja cu ceva vreme inainte de „surprinzatoarea” victorie a lui Donald Trump, zilele ambasadorului Hans Klemm oricum erau numarate, iata ca acum, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, deja se lucreaza intens la modificarea intregii „organigrame” a „Embassy”. Mai mult chiar, deja sunt vehiculate numele inlocuitorilor actualilor diplomati, ceea ce inseamna ca preluarea stafetei va fi una grabita de catre emisarii republicanilor.

Iar in acest context, dupa cum sustin sursele noastre, odata cu schimbarea „stapanului” de peste Ocean, va fi schimbat si „porumbelul” neoficial care trimitea transmitea „biletelele” cu „mutarile in plic” pentru autoritatile de la Bucuresti. Asa ca in sistem se da ca sigura „deraierea” pe o linie moarta a consilierului prezidential Sandra Pralong, cea identificata drept omul de legatura desemnat pana acum de catre Marile Puteri pe langa seful statului roman. Iar cum Klaus Iohannis este orice altceva in afara de un „presedinte jucator”, acesta s-a resemnat deja cu pozitia de executant, asteptand, la randul sau, sa vada ce mutari va trebui sa mai opereze pe masa de sah a Romaniei, in numele adevaratilor jucatori.

Omul lui Soros

Pe numele sau complet Sandra Marilyn Andreea Budis, actualul consilier prezidential pe problemele Diasporei, Sandra Pralong a emigrat din Romania in perioada comunismului.

Si-a definitivat studiile la Lausanne, in Elvetia, apoi a primit o bursa la Paris, dupa care face masterul in SUA, in statul Massachusetts. Iar imediat dupa Revolutia din decembrie 1989 se intoarce in Romania, trimisa fiind de catre miliardarul George Soros pentru a deschide si conduce Fundatia pentru o Societate Deschisa, primul ONG sorosist din tara noastra. Dupa o perioada petrecuta in structurile unor organizatii internationale precum Banca Mondiala, ONU sau USAID, Sandra Pralong ajunge consilier personal al presedintelui Romaniei, Emil Constantinescu, fiind considerata inca de atunci „cureaua de legatura” intre acesta si tot mai influentele grupari globaliste de la nivel international. Si, dupa alti ani de activare la Fundatia Synergetica, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare, Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie sau la Asociatia Romana de Relatii Publice, Sandra Pralong ajunge sa lanseze si Miscarea Eruptie Anticoruptie. Dupa care, tam-nisam, dupa toata aceasta perioada la varful retelei sorosiste, fosta consiliera a lui Emil Constantinescu este numita de catre Klaus Iohannis drept consilier de stat pe problemele Diasporei. Si astfel a devenit omul care ii „susotea” la ureche „neamtului” doleantele „progresistilor” de la varful miscarii globaliste. Asa ca, fara prea multe aparitii publice, Sandra Pralong a fost pana acum nu doar „omul lui Soros” pe langa seful statului roman, dar si unul dintre cele mai influente personaje de la Palatul Cotroceni.

A doua America

Acum insa, reprezentantii republicanilor americani deja se zbat sa preia cat mai urgent fraiele singurului partener strategic care le-au mai ramas SUA in acest colt al Europei. Iar imperios necesar pentru ei este sa se debaraseze mai intai de actualul „porumbel” folosit pentru transmiterea mesajelor la Cotroceni. Mai ales ca, dupa victoria lui Trump, atat miliardarul George Soros, cat si emisarii acestuia pe langa factorii decidenti din tarile aliate sunt acum „tinte in miscare” vizate de „curatenia interna” care va urma in administratia americana.

In plus, dezvaluirea noastra privind posibilitatea ca stanga politica romaneasca sa defileze cu inaltul functionar ONU, Calin Georgescu drept premier este tot mai vehiculata. Mai ales dupa intoarcerea din Israel a unor demnitari romani, care par si ei convinsi acum ca PSD-ul nu poate contraacara planurile externe de pastrare a lui Dacian Ciolos la Palatul Victoria decat prin opunerea acestuia a candidaturii lui Georgescu, cunoscut drept si „Putin de Romania”, datorita pasiunii sale pentru judo.

In plus, dezvaluirea noastra privind posibilitatea ca stanga politica romaneasca sa defileze cu inaltul functionar ONU, Calin Georgescu drept premier este tot mai vehiculata. Mai ales dupa intoarcerea din Israel a unor demnitari romani, care par si ei convinsi acum ca PSD-ul nu poate contraacara planurile externe de pastrare a lui Dacian Ciolos la Palatul Victoria decat prin opunerea acestuia a candidaturii lui Georgescu, cunoscut drept si „Putin de Romania”, datorita pasiunii sale pentru judo.

Autor: Catalin Tache

Sursa: National.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mai, sa Fieeee! Pai, Proiectul de tara al domniei sale, intitulat ” Hrana, Apa, Energie”, un proiect compatibil cu potentialul autohton, in rezonanta cu vremurile…Divin! Da’ asa sa FIE!
    Nu-i asa ca NIMIC nu-i chiar intamplator in infinitul Univers?!

  • Domnia sa masonica are “texte” de invaluire, mai ceva decat sectantul 6kase…
    Devotamentul lui este pentru globalism si stapanitorul ocultilor, “arhitectu” de la focu’ vesnic.
    Proiectul de Tara este vesnic: Dumnezeu, Neam, Tara!
    Altceva este inselare, caderea in minciuna.
    „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate celelalte se vor adăuga vouă!”
    Ti-ai gasit in sfarsit “compatibilitatea” sau mi se pare mie doar????
    Te-ai trezit din transa?
    Te-a lasat “divinul” tau?
    Ce te face sa crezi ca Universul este …”infinit”?

  • Formula ortodoxa moldo-valaha a statului a esuat

    pentru ca patru, cinci milioane de romani au plecat in occident, statul nu le creaza conditii acasa la ei. Cam tot atatia sirieni disperati, dar in vreme de razboi, sunt si ei in drum spre vest.

    Romanii sunt urmasii Imperiului Roman de Rasarit, care dupa grecizare le-a impus ierarhia, limba si scrierea greco-pravoslavnica. Exterminati, asimilati e un miracol si o enigma supravietuirea lor.

    Dupa Marea Schisma ortodocsii ardeleni sunt tolerati in Sfantul Imperiul Roman, iar dupa Imperiul Roman de Rasarit, cei din Valahia si Moldova, ajung robi ai Sultanul turc si patriarhul sau grec.

    Unirea sub Cuza, Regatul lui Carol I si Marea Unire s-au facut cu sprijinul puterilor occidentele interesate de a avea un bastion la LIMES, la Portile Orientului inpotriva invaziilor din est.

    Statul roman s-a format asadar cu sprijin occidental pe un fundament greco-fanariot moldo-valah, contributia Scolii Ardelene, a Bisericii unite cu Roma fiind lichidata de ortodoxo-comunisti.

    Presedintii ortodocsi moldo-valahii Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu s-au orientat spre Europa, emancipat de Moscova, fara a reusi dialogul, unirea cu Roma si crearea statului de drept.

    Baronii moldo-valahi cu imunitate in Parlament, ca si cei rusi, vor procuratura, judecatoria, politia, presa sub controlul lor. Credinta lor e potrivnica statului de drept de sorginta romano-catolica.

    Klaus Iohannis, seful statului si bisericii, intalege fuga spre vest si vrea in Platforma #Romania100 „o reforma profunda a statului“, un stat de drept, si cauta sprijinul papei Francisc.

    Vor reusii moldo-valahi sa se uneasca cu fratii lor de peste Carpati, uniti cu Roma, sa faca impreuna un stat de drept, care sa ofere conditii de munca si trai romanilor ca in Europa / UE?

    Formula moldo-valaha a statului tuturor romanilor e mai mult decat in criza, dar interesul vestului pentru un bastion la LIMES impotriva estului e prezenta. #Romania100 are o sansa reala.

    Refacerea unitatii cu Roma fara conditii si cu egalitate deplina, dupa cum afirma papa Francisc, dupa vizita de neuitata a Fericitul Ioan Paul II, sunt conditiile sine qua non a unui stat de drept.

    Linkuri:
    http://ro100.ro/
    http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-poporului-roman-transmisa-de-arhimandritul-iustin-parvu-210969/ http://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/ http://confluente.ro/Viorel_roman_statul_si_bise_viorel_roman_1388742302.html
    http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/09/statul-roman-stat-mafiot.html http://www.revistasingur.ro/altele/13362-2015-09-16-09-52-14?q=altele/13362-2015-09-16-09-52-14

    http://www.viorel-roman.ro
    viorel-roman-bremen.over-blog.de
    Bremen la 29 octombrie 2016

    http://www.marianagurza.ro/blog/2016/10/30/viorel-roman-formula-moldo-valaha-a-statului-a-esuat/

    http://www.revista-zeit.ro/?q=node/16