Politică

Situatia la zi din Imperiu si colonii

downloadIncepem de la periferie, din colonii: Romania… Practic cu noul guvern, romanii sunt primul popor care indeplineste visul Europei unite. Suntem primii care renunta la un guvern national.

Corporațiile vor să conducă direct și nu indirect, ca până acum, România. Un guvern format din functionari din esalonul doi de la UE si FMI, corporatişti semi-rataţi de România şi, desigur, reprezentanţi oengişti de-ai stapanului Soros.

Bomboana pe coliva la cel mai anti-national si privat guvern de la Burebista incoace, se afla ca unul din miniştri – ministrul Comunicatiilor, Bostan – e detinatorul sitului de extrema dreapta cu iz fascistoid In Linie Dreapta. Poate nu intamplator a fost numit la ministerul ce are capabilitatile si logistica supravegherii internetului.

Faptul ca e in consiliul de administratie al corporatiei Telekom deja e parfum in contextul asta. Asteptam cu nerabdare numele secretarilor de stat, in ritmul asta, ii vor alege din randul Ku Klux Klanului sau de la Boko Haram.

Sinistrul guvern ,,InLinieDreapta feat.Soros feat. pntcd feat. FMI Johannis Ciolos” ( o clona nefericita a guvernului compradores MRU basescu) l-as numi guvernul ,,care pe care”: adica intr-atat sunt de incompetenti si/sau revansarzi, incat ori pica ei intr-o perioada extrem de scurta de 3-4 luni, ori ne fac ei pe noi ca natiune knock-out prin colaps economic sau poate dezintegrare statala.

Sper sa va dispara din cap fanteziile cu tehnocrati. Cand in strada erau tinerii frumosi si liberi urland ,,vrem guvern tehnocrat” din toti bojocii, obosisem sa explic prosteala care li se serveste cu tehnocratismul asta.  Fiecare ,,tehnocrat” din guvernul asta are o agenda clara de executat, impusa de lobby-ul care l-a impins in fata : FMI- Soros-corporatii.

Tehnocrații fără studii, fără competențe. Fara pregatire in domeniul unde au fost numiți in cele mai înalte funcții. Poftă bună, tinerii frumosi si liberi: serviți după pohta ce-ți pohtit.

Acesta este apogeul democratiei romanesti: oricine, dar absolut oricine poate fi ministrul justitiei. Nici Igaș branconieru’ nu s-a facut de râs in halul asta.

Tinerii frumosi si liberi, acum puteti sta liniștiți la casele voastre, revolutia voastra nu a fost degeaba: ridicolul suprem era sa se produca prin numirea acestui personaj sinistru ministru la justiție.

P.s. Min 1:22 delicios

Declarativ, prim-ministrul Ciolos are obiective clare: ,,Deratizarea administratiei”- wtf ! parca ar fi soboloani, suna prea propagandistic.

Nu ar fi mai bine ca in loc de slogane ale urii, sa vedem masuri punctuale de eficientizare, flexibilizare, nu taieri otova cu barda ca si ale guvernului Boc ?

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20606742-deratizarea-administratiei-prioritatea-asumata-catre-premierul-dacian-ciolos-care-sunt-obiectivele-reformei-administrative-situatie-plecam.htm

Intre timp, Johannis e nemultumit de decizia Justitiei care i-a luat casa, cica avocatii sai se ocupa s-o recupereze . Decizia este definitiva si irevocabila . Tupeu de samsar..

Trecand mai la vest, se constata ca Franța a bombardat Siria din greseala, toti teroristii erau de fapt cetateni UE. Comportament tipic de putere coloniala, bombardezi din obisnuinta.

Ce face Franta se cheamă simplu crime impotriva umanitatii. Alo, tinerii frumosi si liberi, repede o poza de profil pe facebook cu steagul Frantei.

http://neurope.eu/article/all-paris-attackers-were-eu-nationals/

Trecand si mai la Vest, peste Balta, in centrul Imperiului, unde au loc audierile sefilor armatei americane in Senatul SUA.

Vedem cum senatori iresponsabili baga pumnul in gura unor profesionisti din armata, vedem cum know-how-ul si expertiza este inlocuita cu slogane, clisee si propaganda pentru razboi, instabilitate si violenta.

In plus, ies la suprafata informatii privind inscenarea decapitarilor cu care ne bombardau televiziunile. Executiile alea prea pareau regizate, iti cam sarea in ochi….

Se adevereste, iata, ca pur si simplu erau filmate in studiouri americane.

Hollywoodul ramane o arma veritabila in razboiul purtat cu mintile noastre.

Oh, Imperiule cu sete nesecata de sange, menirea ta e Minciuna, mintea noastra e plastilina din mainile tale, sufletele noastre sunt bibelouri pe care calci cu picioarele tale de elefant, vietile noastre le sacrifici ritualic in spectacolul tau grandios si crud.

Sursa: Infocivic.ro