Politică

Florin Chilian către politicianul român: ”Mars la treaba si munceste pentru mine! Nu te platesc sa stai pe facebook!”

downloadNu am fost si nu sint membru al nici unui partid politic.

Nu am cantat niciodata, dar nicodata in nici o campanie electorala pentru nimeni.

Nu compus niciodata nici un cantec imn pentru nici un politician sau partid.

Nu am permis nimanui niciodata sa foloseasca politic muzica mea. Am cedat-o cu drag mereu insa pentru cauze umanitare si desi tu politician roman esti fara doar si poate un caz clinic, nu poti reprezenta niciodata un caz social, calificat pentru ajutor umanitar.

M-am implicat o singura data intr-o campanie electorala, sustinand public dar neimplicat politic, un candidat pentru ca:

  1. Eram satul de colegii care aidoma ultimelor tarfe se fotografiau, cantand de gat pe bani multi, cu toate maimutele politice, luandu-le banii pentru ca mai apoi sa se planga de calitatea proasta calitate a  politicienilor romani.
  2. Aveam o datorie de onoare fata de Cosmin Gusa care m-a ajutat sa strang 60.000 de euro pentru un copil de cls a XI-a, bolnav de cancer din Constanta. Eu reusisem sa adun la un concert numai 7.000 de euro. Banii aceia desi pentru mine erau foarte multi, pentru copilul acela nu reprezentau practic nimic. Am apelat la toate “vedetele clipei” iar unele spre rusinea lor si dispretul meu au ajuns pana la a promite vindecarea copilului in discutiile acestora cu mama lui, pentru ca mai apoi sa nu mai raspunda la telefoane. Gusa a fost singurul om care m-a ajutat si caruia i-am promis ca am sa-l ajut la randul meu atunci cand va avea nevoie, indiferent de ce va insemna asta pentru mine.

Chiar daca in Romania ultimilor ani asumarea unei decizii si respectarea unei promisiuni este considerata a fi o mare prostie, desi copilul din nefericire a murit un an mai tarziu, m-am tinut de cuvant.

Si acum, sau mai ales acum imi asum judecata de atunci.

Candidatul respectiv a pierdut alegerile prezidentiale la ordin, dupa parerea mea dar asta este un altfel de subiect, pentru o alta ocazie.

Asadar, mai draga:

Avand in vedere cele de mai sus dar si multe altele ce te face sa crezi ca noi doi putem fi prieteni?!

Deci: Daca esti politician si-mi dai cerere de prietenie pe facebook esti homosexual.

Nu spun gay pentru ca gay suna cool iar tu politician roman esti orice dar nu cool.

Nu ca ar fi ceva rau sau gresit dar eu sint hetero iar tu politicianul roman nu poti fi prietenul meu sub nici o forma, in nici un context. Tu esti, sau ar trebui sa fii angajatul meu, mai arhaic vorbind, sluga mea, omul care prin fisa postului trebuie sa lucreze in interesul meu de cetatean ori eu nu vreau sa fiu prieten cu slugile!

Nu incerca sa te pui bine cu mine ma prostule! Mars la treaba si munceste pentru mine!

Nu incerca sa te pui bine cu mine ma prostule! Mars la treaba si munceste pentru mine! Nu te platesc sa stai pe facebook.

Sursa: Chilian.ro