Politică

Sebastian Ghiță s-a întors cu o dezvăluire: ”DNA mi-a cerut să-l denunț pe Dragnea ca să-mi lase familia în pace!”

Sebastian Ghiţă s-a întors. Nu în carne şi oase, ci într-o înregistrare a celor de la România TV. Jurnaliştii susţin că filmarea s-a făcut lunea trecută, chiar înainte ca Sebastian Ghiţă să dispară. Milionarul a făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Ghiţă susţine că a fost obligat de către cei de la DNA să facă denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea pentru a scăpa de puşcărie.

ghita-kovesi-465x390

“S-a încercat şi poate că se va reuşi zdrobirea votului românilor. DNA e contra României. Cel care conduce PSD a fost şantajat şi ameninţat să nu devină premier. Aceşti procurori sunt puşi într-un mod josnic să obţină denunţuri împotriva voinţei oamenilor. Am fost vizitat de un avocat apropiat DNA care mi-a spus că dacă fac denunţuri împotriva lui Dragnea mai am o şţană. E foarte grav. Au mai încercat şi împotrva lui Ponta, acum au încercat şi cu Dragnea. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva de familia lui Dragnea, îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi duc mama la DNA, că îmi arestează fratele, prietenii ca să ne întâlnim cu toţii la închisoare.”, a spus Ghiţă în înregistrare.

Ghiţă a prezentat mai multe mailuri între Kovesi şi consiliera acesteia, pe care le consideră compromiţătoare. “Când într-un mail vedem adresa cosilierei doamnei Kovesi, ne gândim de două ori dacă mailul e al doamnei Kovesi.”, a spus Ghiţă.

Dar asta nu e tot. Mogulul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe şefa de la DNA. “Am să vă spun cum am cunoscut-o pe doamna Kovesi. Am cunoscut-o în sediul SRI. Ne întâlneam de minimum două ori pe săptămână încă din 2010. La unele întâlniri erau prezent Florian Coldea, Kovesi şi un şef al staţiei CIA în România. Au fost zeci de astfel de întâlniri”, a tunat Ghiţă.

Miliardarul ‘vânat’ de DNA a vorbit şi despre o petrecere privată la care a luat parte alături de Laura Codruţa Kovesi şi actualul vicepremier, Vasile Dâncu. “Vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi maia duce aminte de petrecerea din Sinaia acolo unde eu cu doamna Kovesi şi cu domnul Dâncu am cântat la Chilia în port varianta pentru statul de drept.”, a mai spus Ghiţă.

Sursa: Stiri pe surse