Politică

Declarație incendiară a lui Radu Moraru de la NașulTV

In urma cu 3 ani am primit aceasta informatie, din 3 surse: Iohannis este mason intr-o Loja care nu ii iubeste pe „miticii” de pe Dimbovita!

masonerie_romania
Stiu si locul de intilnire si pe citiva membri. Atunci am tratat informatia ca pe o birfa, Iohannis era nimeni. Dar vazind cum actioneaza in ultima vreme, inclin sa dau crezare, altor surse, ca Loja Masonica din care face parte Iohannis e una care „lupta” din greu pentru separarea Transilvaniei de Romania !

Intrebare simpla pentru Presedintele Iohannis :

Din ce Loja faceti parte domnule Iohannis ? De restul investigatiei ma voi ocupa personal. Multumesc pentru un raspuns prompt si clar ! Prompt inseamna in 24 de ore!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Sursa: Nasul TV

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Adevarata deviza a francmasoneriei este forta, intelepciune, frumusete, si daca ea este in serviciul umanitatii, atunci sloganul sau ar trebui sa fie: “Forma servitorului este incognito”
    Atacand miezul subiectului: Gnoza si francmasonerie, Henri Gallois il citeaza pe Bruno Etienne: ” Din clipa in care o confrerie se etaleaza in spatiul public, ea PIERDE INTREAGA SA PUTERE INITIATICA SI SE DEPRECIAZA (…)”- de actualitate ex. masonice de pe la noi, managerul de la Malaxa & CO…grade, ritualuri, sortulete, simboluri, “misiuni oculte”, organizatii care deturneaza de la simbol si de la deviza in tema si in materie…or, autoritatea francmasonica nu este de aceasta natura.
    Litera G, dincolo de semnificatii, este unul din elementele decisive ale ritualului de companion, fiind plasata in mijlocul stelei inflacarate, steaua care ii va indemna pasii catre Cunoastere, cheia evolutiei civilizatiei umane, in lumina si adevar. Si, daca ramuri bat in geam si, daca presedintele nostru…este mason?! de rea, de buna si dreapta credinta?! Intuiesc ca a primit raspunsul la ” Masa Tacerii”