Analize și opinii Economie Politică

Scrisoare deschisă: Dom’ preşedinte Klaus Iohannis, EU SUNT SINGURUL CHARLI !

charliStimate dom’ președinte,

a venit rândul dumneavoastră să vă luați o scrisoare deschisă, în speranța că vă veți aminti de sloganul acela al „lucrului bine făcut”. Deoarece de când v-ați ales (pe disperarea oamenilor care nu mai suportau hoția doctorașului Ponta) observ că renegați rând pe rând toate angajamentele susurate în campanie cam din vârful buzelor și aduceți în funcțiile plătite din banii noștri numai unul și unul (bine, și o una care vrea mobilier de pal melaminat la Cotroceni).

Dacă tot v-ați bulucit la Paris să vă demonstrați susținerea față de caricaturiștii care au plătit cu viața glume absolut îndoielnice, hai să vă explic de ce mă leg de dumneavoastră.

Apoi vedeți, am obținut și eu cum am putut o hotărâre IREVOCABILĂ a instanțelor românești să mi se asigure ceea ce era de altminteri garantat prin Constituție și prin câteva din legile țării. Și anume să pot circula dinspre și înspre domiciliul meu, fie că ninge, fie că plouă. O să râdeți, dar este prima hotărâre în acest sens din țară. Se făcea deci în noiembrie 2013 că un consiliu local era obligat să-mi reabiliteze drumul.

Pitecantropii din primărie nici nu s-au sinchisit de această hotărâre a instanței, puțin le-a păsat că erau OBLIGAȚI să execute de bunăvoie ce scrisese amărâta aia de judecătoare acolo. Au decis că nu vor face nimic și gata. Mai mult, din cauză că s-au pus pe picioarele de îndărăt și nu au făcut nimic din cele ordonate de către instanță, mi-a alunecat și jumătate de hectar de pădure, să mă învăț minte să-i mai tulbur altă dată.

A trebuit să execut silit consiliul (executare care va fi plătită din banii publici), a constatat executorul că omuleții nu știu să citească hotărârea instanței, și nici atât să scrie.

În fața mizeriei morale și mocirlei comportamentale a MEMBRILOR ADMINISTRAȚIEI PUBLICE, am mai introdus un nou proces, judecătorul i-a condamnat să plătească 100 lei pe zi întârziere până se conformează prevederilor instanței.

Tot nu au înțeles, au dat o hotărâre în care scria negru pe alb că au fost condamnați DOAR să dea o hârtie fără valoare, nu să și facă niscavai lucrări să pot circula pe un drum public.

Dom’ prefect de Argeș a fost nevoit să le scrie că NU, nu au fost condamnați să-mi dea o coală A4 cu care să fac o bărcuță pentru fiul meu, că AU ȘI obligația EFECTIVĂ să ia toate măsurile legale pentru reabilitarea drumului meu (care nu este numai al meu, deservește 20 de familii, biserica și cimitirul satului).

Cum ar fi fost prea romantic să se termine aici problemele mele, am fost sinistrată la prima zăpadă, fără a putea face aprovizionare de apă, fără a putea circula. Deoarece NU, omuleții nu au înțeles că erau obligați să asigure și alimentarea cu apă a gospodăriei noastre când mi-au dat autorizație de construcție pentru o CULĂ BRÂNCOVENEASCĂ, nu auziseră de faptul că țara noastră s-a angajat să asigure localităţilor din România conformarea la legislaţia din domeniul mediului prin dezvoltarea infrastructurii de apă până în 2015, în caz contrar riscând procedura de infringment.

Aflu din presă că omuleții ar fi făcut totuși un proiect de reabilitare al drumului, așa, la început de 2015, care ar fi costat modica sumă de 30 000 de lei.

Mai aflu de la dom’ arhitect șef al comunei (care este electrician, ocupând acest post în totală îlegalitate precum deja semnalasem pe cale de presă în 2013) că acest drum este prevăzut să se „pietruiască” cu ceva „macadam”, în total dispreț al obligației de modernizare a drumului, și în total dezacord cu normele metodologice legale.

Dom’ președinte, aveți juriști, puneți-i să verifice toate cele scrise aici. Vă vor confirma că situația administrației dumneavoastră este albastră spre maro în cazul de față.

În folosul dumneavoastră, atât vă spun : veți înțelege de ce EU sunt singurul Charli când vă veți aminti că v-ați ales pe listele patridului liberal. Iar Brătienii și Niculeștii fac tumbe în groapă văzând că vă duceți taman la Paris ca să vă declarați solidaritatea cu alții, în timp ce aici, la Charli dumneavoastră național nu veniți.

Bun, recunosc, îmi bat joc de subalternii dumneavoastră prin presă, cum apuc. I-am mulțumit domnului prefect că-mi dă ocazia să-mi vărs năduful asupra dumnealui în public aici, după care a luat ruleta și a început să ia măsuri. Cam timide încă, dar nu pierd speranța. Domnul viceprimar de Băiculești nu mi-a mai răspuns la telefon decât după ce i-am trimis sms amenințându-l că iar îl dau la televizor de se ascunde în continuare de mine.

Cum aș putea înțelege această situație dom’ președinte, decât că membrii administrației dumneavoastră (urmăriți penal pentru abuz în serviciu) dispun cum vor ei de viața și siguranța cetățenilor, așa glumeți cum sunt ei, în total dispreț al legii și ale hotărârilor instanțelor ?

Mi-s singurul Charli deoarce TERORIȘTII din administrația dumneavoastră publică (plătiți din BANII NOȘTRI) fac ÎNCĂ ambiții prostești ce afectează în mod dramatic viața mea, cea a copilului meu. Și mai sunt și cetățean francez sub protecție consulară. Poate acest ultim argument vă va decide MĂCAR să vă interesați de ceea ce se întâmplă în „țara lucrului bine făcut”. Dacă nu să urcați și dumneavoastră drumul nostru, să vedeți ce înseamnă să mori cu decizia instanței în brațe

Autor: Simona Niculescu

Sursa: Public Attitude

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Doamna CHARLIE de ROMANIA-nu te inteleg ce vrei……….oare NU intelegi ca sunt inca sate in romania care sunt izolate pe timp de iarna [si nu numai in Romania]E……matali esti sub PROTECTIE CONSULARA darrr… fie vorba intre noi ESTI in romania si TOTI avem aceleasi drepturi cu sau fara PROTECTI madame