Cultură și Familie Politică

Românii care se simt nedreptăţiţi de ancheta procurorilor privind referendumul pot primi consiliere juridică gratuită

ancheta procurori consiliere juridica gratuitaToţi cei care se simt nedreptăţiţi de ancheta procurorilor privind votul la referendum vor primi consiliere juridică gratuită.

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului va pune la dispoziţia cetăţenilor un model de plângere penală pentru denunţ calomnios.

Directorul Executiv FACIAS Oana Florea, a anunţat în direct la Antena 3 cum pot oamenii să denunţe eventualele nedreptăţi.

Fundaţia vine în ajutorul cetăţenilor după ce mai mulţi oameni s-au declarat nemulţumiţi faţă de acţiunile procurorilor.

“Cetăţenii trebuie să ştie că nu trebuie să primească pentru nimeni în casă. (…) La noi au sunat telefoanele în continuu şi e datoria noastră să punem la dispoziţie un model de plângere penală”, a explicat Oana Florea .

sursa: antena3.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • NU era rau sa o primeasca inainte de a voda de 10 ori, sau de a face alte prostii in ziua aceea. I-au crezut pe uslasi pe cuvant ca nu li se va intampla nimic. Ca doar au furat la fiecare scrutin, acum de ce-ar fi fost altfel…

  • Cred ca aceste anchete, daca sunt necesare, trebuie facute altfel. Nu cu duba, nu cu politistul la usa. Cauti dovezi apoi acuzi. In acest fel oamenii nu o sa mai mearga la vot nici in toamna.