Politică

Renaşte Omul Nou, în chip de taliban progresist

Omul Nou, produsul de laborator al ideologiei marxiste şi naziste, reapare prin climaxul societăţii deschise, cea care fundamentează noua doctrină de schimbat lumea.Oana Maria Bogdan, consiliera lui Dacian Cioloş, şi-a exprimat plenar materialismul dialectic prin celebra declaraţie că omenirea trebuie să renunţe la proprietate. Ea poate fi un om nou? Pentru ca opera sa să fie completă, iar doctorii să nu mai aibă niciun dubiu, a scris ieri o postare prin care cerea reducerea consumului de fasole pentru că flatulen­ţele sunt factori cauzatori ai încălzirii globale. Alături de ea, adepţii noi ideologii neomarxiste, poreclită progresism, sunt o pleiadă de fii de bani gata ai foştilor securişti care au studiat în străinătate şi acum vin să pozeze în oamenii noi.

Prin gândire şi modul de abordare a problemelor naţionale, chiar sunt un model inspiraţionist din ceea ce au încercat defunctele ideologii. Când îi vezi cum înjură, cât de gregari sunt, ai face ca Badea Nicolae, ai scuipa în piept şi ai spune „Piei, satană!“. Ei au idei puţine şi fixe. Sunt noii Che Guevara. Un şir lung de terorişti ideologici, care încearcă să răstoarne vechile partide pentru a se pune ei pe locurile libere. N-au nicio idee. Sunt doar Gică Contra! Dau foc şi fug. Ăsta e comportamentul de pompieri ai Ordinului de ducă. Atitudinea lor este diametral opusă vechilor paşoptişti. Aceia au modernizat ţara şi au schimbat sistemul de învăţământ.

Dacă paşoptiştii şi-au iubit neamul, oamenii noi propuşi de USR şi PLUS hulesc. Le pute ce e românesc. Zic că le e ruşine că sunt români. Tot ce e veritabil şi tradiţio­nalist trebuie distrus. În mintea lor. Biserica este opiul poporului. Parcă ideea asta a mai apărut cândva… Sunt revoluţionari de profesie, dar fără să aibă liberă practică. În 1989 erau în burta mamei sau nu erau deloc.

De unde porneşte progresismul? Omul Nou în ce laborator a fost creat? ­Cine e în spatele lui? Cine-l ­păpuşăreşte?

În SUA au avut loc primele experimente sociale cu astfel de Martori ai noii orânduiri. Pentru a nu avea probleme cu arestarea gândirii, Big Brother-ul Lumii Noi a ales paţachine, vedete de Hoollywood, servitoare cu agende corecte politic, în rolurile noilor menestreli ai noului val intitulat ­progresism.

De ce nu-şi mai zic socialişti? Înainte de a răspunde la întrebarea de mai sus, poate ar trebui să căutăm a înțelege de ce radicalii de stânga din America nu se mai numesc „socialiști“ sau „comuniști“ (sau chiar „liberali“). Aripa radicală de stânga s-a rebranduit ca „Mișcarea Progresistă“, iar „progresiştii“ acţionează şi ocupă în prezent cele mai înalte niveluri din guvernul SUA. De acolo susţin camuflat ideologia socialistă, având grijă să nu li se mai pună etichete de „comunişti“ sau „socialişti“. De ce a fost nevoie de rebranding? De ce socialiștii și comuniștii se numesc acum „progresişti“?

O parte a răspunsului poate fi găsită într-un studiu recent al Centrului de Cercetare PEW, care a arătat că 68% dintre americani reacționea­ză pozitiv la cuvântul „progresist“, în timp ce doar 23% au o reacție negativă. Pe de altă parte, 59% dintre americani au o reacție negativă la cuvântul „socialism“, în timp ce doar 29% au o reacție pozitivă la simpla rostire a cuvântului „socialist“.

Poate că niciunde în lume socialiştii nu au atât de mare putere ca în Congresul şi în Senatul american. Un grup reprezentativ, format din 81 de congresmeni și senatori, are relații adânci și de lungă durată cu mișcarea socialistă din America. În prezent își impune agenda legislativă marxistă în legislație. Lucrează la dezmembrarea strategică a statului şi la nerespectarea Constituției. Acţiunea grupului, strâns legat cu funcţionărimea din Administraţie, are o singură misiune: disoluţia lumii tradiţionale şi impunerea unor agende arbitrare societăţii, în măsură să impună prin forţă corectitudinea politică. Aşa notează o publicaţie americană de prestigiu, extrem de conservatoare.

Seamănă cu ceva?

În Europa, modelul a fost exportat şi a prins contur în Grecia, Franţa, Spania, unde Podemos a blocat funcţionarea guvernului timp de trei ani.

Recent, la Paris, celebrul ziarist Radu Portocală a disecat mişcarea En Marche şi mai ales emanatul acesteia, Emmanuel Macron, produs de laborator 100%. Numai că Omul Nou din noua „Comună din Paris“ a cam eşuat, protestul interminabil al „vestelor galbene“ arătând că măsurile promise în ­campanie erau nişte ­fantasmagorii.

Păi, ce propune şi Năsui, alt fiu de fost…, ca tinerii să nu mai plătească impozite şi taxe, nu tot înspre fanteziile picareşti din Cartierul Latin s-ar duce?

Progresismul are forţă de contagiune pentru că predică minuni pe care cei odată ajunşi la putere nu le pot realiza.

Reprezentanţii săi se încadrează perfect în profilul proiectat de nazişti şi de comunişti al Omului Nou. Insensibil, vulgar, nespălat, agresiv, justiţiar, gălăgios şi, nu în ultimul rând, sectar.

Dacă ar fi să-l asemăn terorismului religios, astfel de fiinţe create în laboratoarele secrete pot fi lesne numite talibani ai ordinului de distrugere în masă.

Prin disoluţia statului şi punerea la podea a oricăror rânduieli, ei rămân cu un spaţiu deschis, chiar gol, în care să-şi impună propriile reguli. Şi atunci, să nu mai aud pe cineva că va urla „Vrem libertate!“. Ăştia sunt mai răi ca Beria sau Goering, pentru că sunt mai şcoliţi şi au la dispoziţie Cyborgii, despre care voi vorbi într-un număr viitor.

Autor: Marius Ghilezan

Sursa: România liberă

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Un ghiveci, amestec hibrid de tip “Capcana”. Om nou – cer nou – pamant nou in viziune progresista sau in viziunea prosperitatii? Din perspectiva constiintei universale, hristice, a corpului cristic, cristalin, specific ADN-ului primordial, a genei/rasei umane, irelevante in cauza doctrinele religioase si politice sau din perspectiva altor forme de entitati rezultate in urma ingineriilor/experimentelor de laborator? Pentru a obtine raspunsuri pertinente este imperativ sa analizam contextul de fenomene meteo extreme si evenimente desfasurate la nivel planetar, intra si extraplanetar, pulsul Pamantului cunoscut si sub denumirea de rezonanta Schumannn, frecventa, vibratia si energiile generate de trecerea planetei prin Centura Fotonica, Centura de lumina din lumina: zal – aur – lumina condensata ( ZAL – AURUL STRABUNILOR) – fotoni – atomi – molecule – celule – tesuturi – organe – sisteme – organisme: umane, animale, vegetale, minerale, echipamente, tehnologii, inovatii, de la non-fizic la fizic, de la idee la proiect materializat, gand bun, cuvant bun, fapta buna, ziditoare.

 • La nivel planetar sunt cunoscute, oficial, pana in prezent cinci rase umane: alba, neagra, rosie, galbena, maro., corespunzatoare, in op. specialistilor in domeniu, celor cinci lumi. Posibil sa fim martorii aparitiei celei de a sasea rase, rasa roz!?! Cu RO de la Romania si Z de la Zal, Zalmoniu, Zalmoxis StraBunul, ceea ce contureaza contextul edenic de Gradina a Maicii Domnului! RO sau RA?!
  RO MANIA, RO URA… RA MANIA, RA URA?! Gandim constient, fiecare, cu constiinta din dotare! Cu drag,

 • Precum in Cer asa si pe Pamant, ce Este Jos este si Sus, particule/elemente din Cer, particule/elemente din Pamant. Nimic nou sub Soare.

 • Legea Aurului Strabun! Oricat ne-am da dupa cires, deget, inventa teorii, strategii, ideologii, doctrine, aurul strabun emite, transmite mesaje, purifica, iarta, vindeca, creeaza. Parerea mea,

 • Omenirea este un experiment reusit. NeOmenirea, din pacate si din fara de lege, este un experiment trist, dovada starea planetei. Om Om Om. Nu cumva, Varful Omu este recunoscut in unanimitate ca fiind primul pol energo-informational al planetei? “Pe-un picior de plai, pe-o Gura de Rai…”

 • Isus
  IIsus

  O coloana/un picior, doua coloane/doua picioare, Axis Mundi…

  RA mania, Egipt, China, RU si A… continuati, va rog, creati din gand bun!

 • Evanghelia lui Toma necredinciosul, anagramat, Atom, Evanghelia Atomului, atomul care nu moare, ci se transforma cf legii transformarii maselor, in atom bun, om bun, cer bun, pamant bun, Toma bun si credincios, cu C de la credinta, credinta care ne vindeca, inspira, transforma, creste frumos si luminos. Toma, daca nu-si vedea inima, organele interne, enzimele, etc., credea ca nu le are, DAR inima era la locul ei, in cutia toracica, si-si facea treaba in sistole, diastole, pauza de repolarizare, fara sa ceara permisiunea, acordul, avizul posesorului de inima…

 • Fara flota, vagoane, avioane, infrastructura adecvata, cu caleasca si in curu’gol marca LGBT.

Abonează-te la newsletter