Analize și opinii Extern Politică

Președintele Global: Cum A Omorât Obama Internetul

Vineri, 6 iulie 2012,Președintele Barak Obama a semnat unExecutive Order de vreo 2025 cuvinte, numit “Assignment of National Security and Emergency Preparedness Communications Functions.
Dacă-l citim înțelegem cum pot sacraliza 2025 de cuvinte  un text prin conferirea unei puteri unice:  de acum înainte, președintele Statelor Unite ale Americii va avea în poșețica lui două butoane  în loc de unu.

Va avea în poșețică un BUTON ROȘU pentru bomba nucleară a sfârșitului lumilor, despre care știm cu toții de mult și tremurăm din cauza asta, și va avea în poșețică un BUTON ROZ, puțin mai mic dar poate cu diamant, pentru comutarea Internetului. Adică nu chiar un Buton. Ar fi un Comutator: acuma face președintele „OFF” și se închide Internetul, apoi, dacă dorește, acuma face președintele „ON” și se pornește Internetul. Zice ordinul că Butonelul Roz e pentru Internetul  din America, asta poate ca să nu se supere proștii, cum ar fi ăștia din Uniunea Europeană: ah, futui, ce m-am speriat, am crezut că ăsta vrea să omoare Internetul, dar e vorba numa de ăla american..io, aici, în europa am scăpat..

Sigurcumsănu, și bomba nucleară e tot numai pentru America.

Faină jucăreală.

În perspectiva întâlnirii ITU din Dubai de la toamnă, acest gest al președintelui Obama vine să pună un fel de punct. Rusia, China, India și încă câțiva piticoți ar dori vezi doamne săspargă Internetul în Intranete „naționale”…

Și credeți voi, că io nu cred, că va lăsa gașca de la HollyUSwood și DisneyUSland să se joace alții, niște papagali, cu jucărelele lor ???

– Ăștia ar putea azimâine să-și facă și butonele roșii dacă-i lasă cinema, pardon, cineva

sursa: blog.partidulpirat.ro