Analize și opinii Politică

Povestea se repeta

Parca aud si acum, ca si cum ar fi fost ieri, cuvintele liderilor occidentali: „Irakul detine arme de distrugere in masa. Irakul este dedicat construirii de arme atomice. Irakul isi ascude fabricile de productie de inspectorii internationali. Irakul ameninta Israelul, aliatul nostru, iar noi ne angajam sa il aparam”.

Nu cred ca trebuie sa mai reamintesc nimanui faptul ca, dupa ce tara a fost atacata, distrusa, transformata intr-un camp de lupta dintr-un razboi civil sangeros, intesata cu centre de recrutare pentru adevaratii extremisti islamisti, dupa ce a fost ocupata si intoarsa pe toate partile, nu s-a gasit nici urma de arma nucleara sau de arme de distrugere in masa. Totul a fost o minciuna, tara fiind distrusa la cererea israelului si a conglomeratului militar american, insetat de petrol platit cu sange.

Care a fost declansatorul atacurilor? Atentatele din New York si din Londra. Ati vazut vreodata un astfel de „terorist” arestat? A supravietuit vreunul?

Iata ca aceeasi regie se pregateste si cu Iranul. Nici bine nu a explodat bomba din Bulgaria, ca Israelul stia deja cine este de vina: Miscarea Hezbollah (care castiga tot mai multi adepti tocmai din cauza tratamentului brutal la care ii supune Israelul pe vecinii arabi si din cauza genocidului comis deja de decenii asupra vecinilor musulmani) şi Iranul, care ar finanta mscarea. Dovezi? Ambasadorul israelian din SUA a declarat ca nu ar exista. Cu toate acestea ei stiu exact cine este vinovat.

Au fost oarecum incurcati, cand au aflat ca atentatorul este cetatean america, purtator al unui nume cu rezonanta anglo-saxona: David Jefferson.

Cu toate acestea, melodia este repetata la infinit, ca un cor antic: Hezbollah, Iran!

Interesanta mi se pare insa ultima concluzie: Ca „specialistii” au ajuns la concluzia ca teroristul ar putea lua in vizor Jocurile Olimpice de la Londra. Editia aceasta a Jocurilor Olimpice este una dintre cele mai bine pazite, puternic militarizate si atent monitorizate (cu zeci de mii de camere video) editii din toate timpurile. Practic, nimic nu se poate intampla, daca nu se permite sa se intample. Cu alte cuvinte, daca va fi un atentat, fiti siguri, ca CIA, MI6, etc. stiau despre el, si nu au intervenit, din acelasi motiv pentru care nu au facut nimic nici la New York, nici la Londra ultima data: pentru a avea un pretext!

Acum depinde si de noi: o sa inghitim galusca, asa cum o facem de fiecare data, si acceptam sa fim si mai atent monitorizati, de dragul „combaterii terorismului” sau ii vom privi in ochi si le vom spune ca am recunoscut cacealmaua?

sursa: agonia-natiunii.info