Politică

Petitie online: Scoaterea imunitatii soldatilor americani!

Teo-Peter---razbunat--de-irakieni--Imunitatea-soldatilor-americani--marul-discordiei-la-BagdadPe data de 7.06.2015 un soldat american beat a provocat un accident grav in Brasov. Acest accident a avut 2 victime, dintre care o tanara de 22 de ani a fost ranita grav in zona toracica, avand nevoie de o operatie pentru a-i putea drena plamanii perforati.

Datorita imunitatii el va scapa basma curata si nu va fi cercetat.

Haideti sa incercam sa nu lasam istoria sa se repete ca in cazul lui Teo Peter!!!

Propun semnarea unei petitii pentru scoaterea imunitatii soldatilor american aflati pe teritoriul Romaniei!!

#superaghi

#noamericansoldierimmunityromania

Accidentul a fost provocat de un soldat american aflat la volanul unui jeep. Omul era vizibil baut, dar politistii nu s-au putut atinge de el sa-i ia alcoolemia, potrivit Adevarul.

La locul accidentului au sosit procurorii militari. Un apropiat al soferului, prezent la locul accidentului, ne-a declarat ca „˜soldatul face, efectiv, misto de toti…”

Americanul cobora cu viteza mare din Poiana Brasov, a intrat pe contrasens si a izbit puternic masina care venea din sens opus, condusa regulamentar.

Soferul autoturismului a refuzat sa fie transportat la spital, iar cealalta victima, o tanara de 22 de ani, a fost dusa pentru investigatii medicale, acuzand dureri in zona costala. (extras din stirea publicata pe Stirile ProTV

Sursa: Petitie online

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu propun mai mult, scoaterea soldatilorNATO din Romania, cu tot cu scut! Bineinţeles că sunt de acordsă li se retragă imunitatea bestiilor … ce sunt supraoameni? N-au pic de respect, nesimţiţii!

  • Nu este imunitate pur si simplu cum se pretinde. Este vorba de imunitate de jurisdicție. Asta înseamnă ca nu se supun legislației românești în cazul unei infracțiuni ci celei americane în cazul de față.

    Și noi avem astfel de legislație în situații asemănătoare prin acorduri internaționale încheiate cu alte state.

  • Cel mai indicat este sa-i judece pe loc oamenii!Sa cerem un referendum pe tema prezentei NATO si a scutului american in Romania!