Politică

Nu cumva vorbim de un redivivus „11 septembrie 2001”, varianta europeană, „revizuită şi adăugită”?

downloadIată unde a dus „deschiderea” totală, multiculturalismul şi alcoolismul liderilor europeni! Nu vi se pare ciudat că terorismul s-a europenizat, că Europa este într-o mişcare browniană, iar inima ei este lovită din toate părţile de bombe, focuri de arme şi planuri deconstructiviste? Nu vi se pare ciudat că în S.U.A. nu se mai aud bubuituri şi nici pîr-pocuri teroriste? Că nu mai e picior de kamikaze pe la americani? Indivizi care s-au născut din părinţi musulmani, au supt la sînul Europei creştine, au crescut în buricul civilizaţiei, sînt acum atraşi pe panta extremismului şi criminalităţii, în jocurile de Putere ale Ocultei Mondiale.

De ce se află Europa în bătaia puştii, cînd S.U.A. s-au declarat duşmanul numărul unu al terorismului şi, zice Obama, prin manipulare, că s-a implicat pînă la gît în anihilarea fenomenului? Da’ de unde, anihilare! Să fim serioşi! La fel s-au jucat americanii şi cu Osama bin Laden. Ani întregi s-au prefăcut a-l căuta prin deşerturi mişcătoare! Ce şi-a spus în mintea ei Oculta Mondială? Europa s-ar plictisi de atîta linişte şi pace! Controlul de securitate este „zero” în Europa, atîta timp cît pe teritoriul ei trăiesc terorişti care fabrică „bombe de serviciu” în apartamentele închiriate de parşivii autodeclaraţi „toleranţi”. Din ISIS fac parte o mînă de criminali, iar S.U.A deţin cele mai performante servicii secrete şi echipamente. Atunci, cum se face că ISIS nu este anihilată de o putere mondială? Nu se vrea! ISIS este o unealtă creată anume pentru serviciile „discrete” ale Ocultei Mondiale. S.U.A au creat, antrenat şi finanţat aceste grupări şi le-au folosit pentru a lupta împotriva preşedinţilor  şi statelor care nu au fost „yes man”. În confruntările dintre puterile lumii întotdeauna au murit oameni nevinovaţi!

Dacă ţările Europei îndrăznesc să iasă din cuvîntul Ocultei Mondiale, gata, atentatul, încălzit şi livrat la pachet. Nici invazia de migranţi nu e de capul ei. De ce nu s-au dus aceşti oropsiţi de soartă în ţările arabe bogate, unde este pace şi vorbesc aceeaşi limbă şi religie? În Quatar, Dubai, Kuveit, Arabia Saudită…  Li s-a plătit drumul pînă în Europa ca s-o distrugă. Apoi, S.U.A., sub pretextul aşa-zisului ajutor, să trimită cu aceeaşi cumsecădenie interesată armament greu şi tot mai multe batalioane în Europa. Ruşine statelor civilizate europene, care se temeau şi declarau public o falsă invazie a românilor, de altfel, oameni inteligenţi, creştini, paşnici şi muncitori, românii au fost catalogaţi de Anglia şi Franţa drept „criminali şi cerşetori„. Dar, în mod parşiv şi meticulos programat, au deschis braţele musulmanilor şi, iată, cei mai buni constructori de bombe din rîndul lor, cei mai mari criminali, au dinamitat vieţile europenilor, au semănat teroare şi moarte în inima Europei, totodată, capitala NATO! Dacă doar trei kamikaze s-au detonat în atacurile de la Bruxelles, se vorbeşte de încă 80 de terorişti care stau comod pe teritoriul Europei, programînd atacuri şi construind bombe surpriză.

Cum vă explicaţi că marile servicii secrete nu reuşesc să-i localizeze, decît foarte tîrziu, după luni de zile, chiar ani, pe realii terorişti implicaţi în atentate? Cum vă explicaţi că unul din teroriştii kamikaze de la Bruxelles a fost arestat în Turcia,  în 2015, şi expulzat în Belgia, unde a fost pus în libertate,­ oferindu-i-se oportunitatea de a fabrica bombe artizanale? Cum şi de ce, ştiu serviciile secrete belgiene! La fel s-a întîmplat cu unul din teroriştii de la Paris. Chiar nu l-au putut localiza serviciile secrete timp de un an? Sau e doar un joc de-a şoarecele şi pisica? Nu cumva şoarecii şi pisicile stau în acelaşi ţarc şi la nevoie se lasă prinşi şi angrenaţi? Nu cumva vorbim de un redivivus „11 septembrie 2001”, varianta europeană, „revizuită şi adăugită”?  Un lucru este cert: toţi teroriştii, începînd cu cei de la Charlie Hebdo, apoi, Paris, Bataclan şi Bruxelles, sînt cetăţeni europeni, născuţi şi crescuţi în Europa, ultimii, în Belgia. Cei mai de temut terorişti  sînt guvernele statelor europene, conduse din culise de grupuri de interese. Nu e vorba de nicio sceneariadă, ci de modul desfăşurării atacurilor care au lăsat întrebări neelucidate. Oricîţi oameni înarmaţi ar sta de pază la poarta Europei, asta nu rezolvă problema, dacă nu sînt verificaţi în fiecare minut etnicii migratori, trăitori în Europa.

Dincolo de victimele omeneşti nevinovate, de pagubele materiale, de panica şi frica sădite în Europa, se ridică o justă întrebare: cine îi finanţează şi cum ajung resursele financiare la această organizaţie criminală, cea mai bogată în acest moment? Cine alcătuieşte ISIS? Nimeni alţii decît rebelii aruncaţi de S.U.A. în luptă împotriva regimului Assad, rebeli finanţaţi şi antrenaţi de americani, totodată, lupta fiind o justificare în  a menţine trupele de ocupaţie americană în Orientul Mijlociu. Ne amintim cu toţii de vizita senatorului John McCain în Siria! Tastînd cuvintele cheie, puteţi găsi pe Google fotografia sa în mijlocul liderilor ISIS, care a stîrnit repulsie şi indignare. McCain s-a întîlnit cu facţiuni ale rebelilor care luptau cu regimul Assad şi cu un grup de extremişti I.S.I.S, acelaşi grup terorist care a semănat crimă şi teroare în Irak, iar acum în Europa, a fost prezent la întîlnirea din Siria cu senatorul McCain. Fără conflicte militare ce s-ar face S.U.A., care din raţiuni de creştere economică întreţine conflicte artificiale, pentru ca industria lor de armament să supravieţuiască? Dacă ar fi pace pe planetă, mercenarii americani ar rămîne şomeri, economia S.U.A. ar falimenta, implicit, ducînd la pierderea sferei de influenţă militară. Ca de obicei, autorităţile de la Bucureşti, au declarat, în acelaşi limbaj de lemn, că au urmărit cu îngrijorare dramele Bruxelles-ului, dar le pregătesc în continuare, cu multă ospitalitate,  culcuşul şi covorul roşu unor potenţiali terorişti, printre migranţii programaţi să vină la noi. Oare ce ar mai declara Iohannis şi Cioloş, dacă, Doamne, fereşte, ar avea loc atentate abominabile ca la Paris şi Bruxelles? De fapt, ce aşteptări să avem din partea marionetelor tehnocrate, cînd programul lor de guvernare e o cioloşeală dictată de F.M.I., mai ales că ministreasa justiţiei a declarat fără ruşine că drepturile cetăţeanului sînt un „lux theoretic”!

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Ziarul Natiunea

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-na Maria cand este vorba de limbajul de lemn cred ca putini te pot intrece. Din atatea fabulatii nu putem deslusi nici un adevar.

  • Domnu’ Ioan, doamna Maria are dreptate. Sunt întrutotul de acord cu ce spune. Toate atacurile sunt pretexte. Altfel cum avea tupeul Cioloș să spună că vrea să ne dăm datele din buletin la cumpărarea cartelelor prepaid? Cioloș e marioneta păpușarilor. Aceasta este realitatea, indiferent că limbajul e de lemn sau nu. Nimeni nu poate fi de acord ca serviciile secrete din atâtea țări să nu poată identifica niște amărâți de teroriști analfabeți și pe deasupra ratați.